2016-11-24 13:47:10
Φωτογραφία για Κι όμως υπάρχει η ιδανική ώρα για να πάρεις το αφεντικό σου να δηλώσεις ''άρρωστη''
Aν θες να λείψεις αύριο από τη δουλειά, μην το πεις από σήμερα. Διάβασε πρώτα τι λένε οι έρευνες Όλες έχουμε ζήσει εκείνες τις μέρες τις οποίες ξυπνάμε χωρίς καμία διάθεση να σηκωθούμε από το κρεβάτι. Υπάρχει όμως κάτι που μας εμποδίζει σημαντικά από το να τυλιχτούμε σαν μπουρίτο με το πάπλωμα και να ξανακοιμηθούμε δίχως αύριο: η δουλειά μας.

Κάπου εκεί λοιπόν το να μην μείνεις άνεργη, νικάει σχετικά εύκολα την ανάγκη σου για επιπλέον ύπνο και χουζούρι.

Παρόλ' αυτά δικαιολογείσαι μια στο τόσο να μην μπορείς καθόλου μα καθόλου να πας στο γραφείο να δουλέψεις. Τι κάνεις; Παίρνεις και λες πως είσαι άρρωστη.

Αυτή την ατάκα λοιπόν πρέπει να την ξεστομίσεις με μεγάλη προσοχή και σύνεση όταν πάρεις το αφεντικό σου τηλέφωνο. Και πότε να τον πάρεις; Μόλις φτάσει στο γραφείο; Μόλις τον δεις online στο facebook;

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία ερευνών Attest, η καλύτερη ώρα να πάρεις και να πεις ότι είσαι άρρωστη είναι την Τρίτη το πρωί, στις 6:38 ακριβώς. Πέρα από την ιδανική ώρα όμως, σου έχω και την καλύτερη δικαιολογία: "στομαχικές διαταραχές". Αυτο θα σε σώσει.


Το αφεντικό σου λοιπόν είναι πολύ ππιθανότερο να "χάψει" το ψέμα σου την Τρίτη, επειδή όσοι παίρνουν με τέτοιες δικαιολογίες Δευτέρα ή Παρασκευή, είναι γνωστό ότι το κάνουν συνήθως προκειμένου να επιμηκύνουν το Σαββατοκύριακό τους. Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγεις τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, αφού αυτούς τους μήνες είναι που οι περισσότεροι παίρνουν για να πουν ότι είναι άρρωστοι.

Θυμίσου επίσης τα social media! Υποτίθεται πως είσαι άρρωστη, μην ανεβάζεις selfies από το καφεδάκι με την κολλητή σου. Άντε και "περαστικά" σου!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ