2016-11-25 15:28:18
Φωτογραφία για Πώς είναι να βουτάς στην πιο τρομακτική πισίνα του κόσμου [video]
Έχεις φανταστεί ποτέ πως είναι να απολαμβάνεις το μπάνιο σου κυριολεκτικά στον αέρα και να βλέπεις το κενό; Ένα resort ευεξίας στην Ιταλία σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις μια τέτοια εμπειρία μέσα από την πιο επική πισίνα όλων των εποχών.

Με 25 μέτρα μήκος και γυάλινο πάτο, σε ύψος 20 μέτρα απ' το έδαφος, είναι ένα αληθινό αρχιτεκτονικό αριστούργημα. Η πισίνα αυτή βρίσκεται στο ξενοδοχείο Hotel Hubertus, μια απόδραση για τους σκιέρ στο Νότιο Τιρόλο της Αυστρίας.

Η πισίνα που προβάλλει πάνω σε κορμούς δέντρων με θέα τα πανέμορφα βουνά Δολομίτες, έχει γυάλινη επένδυση καθώς και ένα τεράστιο γυάλινο παράθυρο στον πάτο της που χαρίζει καταπληκτική θέα στους κολυμβητές και πιθανόν μια δόση vertigo!

Το γυαλί μπροστά από την πισίνα θολώνει τα όρια μεταξύ πισίνας και τοπίου και δημιουργεί ένα σουρεαλιστικό συναίσθημα στον κολυμβητή. Η αίσθηση αυτή ενισχύεται από τις ανθρακί πλευρές της πισίνας που ταιριάζουν με τα χρώματα του περιβάλλοντα χώρου.

«Για την κατασκευή της πισίνας πορευτήκαμε με βάση τον στόχο να θολώσουμε τα φυσικά όρια και να δημιουργήσουμε ένα στοιχείο το οποίο μπλέκεται με το τοπίο, καθρεπτίζοντας τα σύννεφα και δημιουργώντας πανοραμική θέα», εξήγησε ο αρχιτέκτονας Lukas Rungger του αρχιτεκτονικού γραφείου Noa.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η υγεία μεταναστεύει!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η υγεία μεταναστεύει!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ