2016-11-25 17:25:13
Φωτογραφία για Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια δηλώνει: «Υπήρξε μέρα που δεν έκοψα ούτε ένα εισιτήριο. Πήρα το θίασο και πήγαμε για παϊδάκια»
Πρόκειται για μία κορυφαία πρωταγωνίστρια που έχει χαρίσει άφθονες κινηματογραφικές και θεατρικές επιτυχίες στο ελληνικό κοινό. Έχει ξεχωρίσει τόσο για την εμφάνισή της όσο και για τις υποκριτικές της ικανότητες, τις οποίες αποδεικνύει μέχρι και σήμερα.

Στην τελευταία της συνέντευξη ωστόσο αποκάλυψε την άγνωστη εμπειρία της, να μην έχει κόψει η παράστασή της ούτε ένα εισιτήριο! «Ήταν Τσικνοπέμπτη και δεν είχα κόψει ούτε ένα εισιτήριο, έτσι πήρα το θίασο και φάγαμε παϊδάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό You.

Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε η Ζωή Λάσκαρη. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως παρά τη συγκεκριμένη ατυχία, δεν σκέφτηκε στιγμή να σταματήσει. «Και τι να κάνω, να ράβω; Εγώ θέλω να πεθάνω στη σκηνή. Μου δίνει ζωή», παραδέχεται στην Τίνα Μεσσαροπούλου.

Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει πολλές ευτυχισμένες, αλλά και πολλές άσχημες στιγμές στη ζωή της, χωρίς να ξεχωρίσει κάποια συγκεκριμένη.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ