2016-11-25 20:03:20
Φωτογραφία για Γιατί τα skinny jeans χάνουν τα πρωτεία της μόδας;
Για χρόνια τώρα η πρώτη επιλογή στο ντύσιμό μας ήταν τα skinny jeans. Ήρθε, όμως, το πλήρωμα του χρόνου και η στιγμή κατά την οποία τα πολύ στενά παντελόνια μας θα περάσουν στο παρελθόν. Ήδη έχουν αρχίσει να είναι «out of fashion»!

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να ξεφορτωθείτε το αγαπημένο trend και να το αντικαταστήσετε με κάτι πιο άνετο και βολικό!Γιατί, όμως; Όπως και τα περισσότερο trends τα πιο φαρδιά ρούχα έκαναν την εμφάνισή τους λίγα χρόνια πριν και σήμερα έχουν κατακλήσει ακόμα και τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων!

Σύμφωνα με την ELLE, πλέον, αγοράζουμε jeans πολύ περισσότερο από ότι παλιότερα και η αγορά των συγκεκριμένων ρούχων έχει αυξηθεί κατακόρυφα! Αν, μάλιστα, λάβει κανείς υπ όψιν του τα πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει κανείς για ένα και μόνο παντελόνι γίνεται αντιληπτό γιατί τα jeans είναι αγαπημένα όλων!

Παρ’ όλα αυτά τα στενά παντελόνια άρχισαν να χάνουν την πρωτοκαθεδρία τους από τα άνετα, αλλά στυλάτα φαρδιά jeans! Η αλήθεια, είναι, πάντως ότι τα skinny jeans ήθελαν μεγάλη προσοχή και λεπτομερή σχεδιασμό του συνδυασμού τους, ενώ δεν ταίριαζαν σε όλους τους σωματότυπους! Σε αντίθεση με τα νεά boyfriend, mom, cigarette και τόσα άλλα νέα στυλ jeans που κυκλοφορούν!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ