2016-11-25 22:28:09
Φωτογραφία για Έρευνα για τους Ρώσους επιχειρηματίες στην Κύπρο
Ο Κυπρο-Ρωσικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος έχει αναθέσει στην «ΕΥ» Κύπρου τη διενέργεια της πρώτης έρευνας μεταξύ Ρώσων επιχειρηματιών, οι οποίοι διαμένουν ή/και δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έρευνα επιδιώκει να αξιολογήσει και να καταγράψει το επίπεδο της εμπιστοσύνης, τις προοπτικές, τις προτεραιότητες και τα πιθανά εμπόδια τα οποία αντιμετωπίζει η ρωσική επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου και να εξετάσει πως οι Ρώσοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρήσεις τους.

Επιπρόσθετα, η έρευνα στοχεύει να εντοπίσει συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, να παρέχει απαντήσεις και να συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων παράλληλα με την κυπριακή Κυβέρνηση.

Ο Νικ Νικολάου, συνέταιρος στο τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών στην ΕΥ Κύπρου, δήλωσε πως «η έρευνα θα μας δώσει χρήσιμη πληροφόρηση, ώστε σε συνεργασία με τον Κυπρο-Ρωσικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο και την Κυβέρνηση να προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα υποστηρίξουν την περαιτέρω ανάπτυξη των ρωσικών επιχειρήσεων στην Κύπρο».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ