2016-11-26 11:29:18
Φωτογραφία για Πρώην αστυνομικός σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο. Λίγα μέτρα από το Κέντρο Υγείας περίμενε το ΕΚΑΒ από τη Λαμία
Σοβαρά τραυματισμένος και διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας ένας 50χρονος συνταξιούχος αστυνομικός μετά από τροχαίο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στον δρόμο Μακρακώμης – Πλατυστόμου στη δυτική Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αυτοκίνητο του 50χρονου που είχε κατεύθυνση προς τη Μακρακώμη, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν προς το Πλατύστομο.

Το πρώτο όχημα, μετά από μια τρελή πορεία κατέληξε στα χωράφια, ενώ ο οδηγός του εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγες εκατοντάδες μέτρα από το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.

Διερχόμενοι οδηγοί επικοινώνησαν αμέσως με το Κέντρο Υγείας ωστόσο εκεί για μια ακόμη φορά δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Στη συνέχεια ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και όχημα από την Λαμία ξεκίνησε για το σημείο του τροχαίου.


Έτσι αντί ο τραυματίας να παραλειφθεί από ασθενοφόρο σε 3 με 5 λεπτά, χρειάστηκε πολύ περισσότερη ώρα, αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για 50 λεπτά, για να φτάσει εκεί το ΕΚΑΒ.

Όλη αυτή την ώρα ο 50χρονος βρισκόταν πεσμένος στην άκρη του δρόμου, ενώ ο γιατρός και η νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας είχαν φτάσει κοντά του με το ιδιωτικό αυτοκίνητο του δημοτικού συμβούλου Μακρακώμης Παναγιώτη Κοντογεώργου.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ενώ ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου διεκομίσθει στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, ελαφρά τραυματισμένος.

Για μια ακόμη φορά έρχονται στην επιφάνεια με τον χειρότερο μάλιστα τρόπο τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υγεία στη Φθιώτιδα. Μάλιστα η αδυναμία κίνησης του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης έχει απασχολήσει πολλές φορές την τοπική κοινωνία και όχι μόνο αφού πρόκειται για συνηθισμένο φαινόμενο.

Μέσα από το tvstar.gr o κύριος Κοντογεώργος, αφού καταγγέλλει την έλλειψη ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.  θέλει να δώσει συγχαρητήρια τόσο στους διασώστες του ΕΚΑΒ  που έδωσαν μάχη με τον χρόνο για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σημείο του ατυχήματος, όσο και στον γιατρό   και στην νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας  τους οποίους ο ίδιος μετέφερε εκεί.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ