2016-11-26 17:07:23
Φωτογραφία για ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εγκαινιάστηκε το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο λειτουργεί στο Διοικητήριο της πόλης. Ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε σε σύσκεψη για ζητήματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, παρουσία της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας, Αλέξανδρου Χαρίτση, του υφυπουργού Στέργιου Πιτσιόρλα, του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, του υφυπουργού Ν. Σαντορινιού και του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη. Παρόντες εκπρόσωποι φορέων της πόλης, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαστε όλοι συνεργάτες, παρά τις διαφορές που μπορεί να έχουμε, πολιτικές, ιδεολογικές, θεσμικές. Είμαστε συνεργάτες σε ένα κοινό σκοπό. Να προσπαθήσουμε να παράξουμε έργο για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά και των διαχρονικών προβλημάτων της Θεσσαλονίκης και της Β.Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά. 

Επισήμανε ότι επέλεξε να κάνει σύσκεψη και όχι άλλη μια δεξίωση ή εγκαίνια, διότι «θέλω να κάτσουμε εδώ να συζητήσουμε όσο χρειαστεί, να βάλουμε σε προτεραιότητα τα μεγάλα, τα μείζονα προβλήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και να ψάξουμε από κοινού λύσεις ρεαλιστικές και εφικτές, διότι νομίζω ότι αυτές είναι οι λύσεις που μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Τα άλλα είναι λόγια μεγάλα». 


Παρατήρησε πως όχι μόνο δεν υποβαθμίζει, αλλά αντιθέτως αναβαθμίζει τον ρόλο του υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, διότι δίνεται η δυνατότητα σε καθημερινή βάση να προτεραιοποιούνται οι δραστηριότητες που απαιτούνται για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ