2016-11-26 18:27:21
Φωτογραφία για Ο βουλγαρικός στρατός μπήκε στο κέντρο κράτησης μεταναστών!
Δυνάμεις της 2ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας  με έδρα την Στάρα Ζαγόρα μπήκαν στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην πόλη Χάρμανλι της Βουλγαρίας μια μέρα μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ κρατούμενων μεταναστών και της βουλγαρικής αστυνομίας.

Συγκεκριμένα 60 βούλγαροι στρατιώτες με ειδικό εξοπλισμό μπήκαν στο κέντρο με σκοπό να βοηθήσουν την αστυνομία και την χωροφυλακή.Αυτό είναι μόνο ένα μέρος από τα μέτρα που αποφάσισε το βουλγαρικό υπουργικό συμβούλιο που τελεί υπό παραίτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βουλγαρική χωροφυλακή έχει αποκλείσει ασφυκτικά το κέντρο κράτησης γύρω από το οποίο γίνονται συνεχώς εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κάποιων κατοίκων και εθνικιστικών κομμάτων που ζητούν το κλεισιμό του κάτι το οποίο υποσχέθηκε σε συνάντηση μαζί τους ο πρωθυπουργός.

Εν τω μεταξύ λεπτομέρειες που βγαίνουν στην δημοσιότητα αναφέρουν ότι στις σφοδρές συγκρούσεις πρωταγωνίστησαν νεαροί αφγανοί με τους βούλγαρους αστυνομικούς να αναφέρουν ότι τέτοια ένταση βίας δεν είχαν συναντήσει ούτε στις συμπλοκές με χούλιγκανς στα γήπεδα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι βούλγαροι εργαζόμενοι στην επιστασία του κέντρου κράτησης δήλωσαν ότι σύρες πρόσφυγες τους προστάτεψαν από πιθανές επισκέψεις των νεαρών μεταναστών.

ΠΗΓΗ: http://newpost.gr/kosmos/574031/o-boylgarikos-stratos-mphke-sto-kentro-krathshs-metanastwn
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ