2016-11-28 10:33:06
Φωτογραφία για Πονοκέφαλος για την επανένωση Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά
Τι προβληματίζει τον ΑΝΤ1 Ο χωρισμός τους, έπειτα από έξι χρόνια γάμου, ανακοινώθηκε και παρόλο που οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο – το οποίο έχουν ήδη βάλει μπρος – είναι καλές, τα δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να μιλάνε και να επικοινωνούν μόνο για όσα αφορούν τα παιδιά.

Μεταξύ άλλων, θέμα προς… επίλυση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι των παρουσιαστών είναι και οι φετινές γιορτές, που - όπως είναι αναμενόμενο - δεν θα τους βρουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η Φαίη Σκορδά έχει εκμυστηρευθεί σε κοντινά της πρόσωπα ότι θα επισκεφθεί την πατρίδα της, το Κιλκίς, ώστε να είναι μαζί με την οικογένειά της, ενώ έχει ήδη σχεδιάσει τις λεπτομέρειες με τη μητέρα της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας τις ημέρες των Χριστουγέννων, έχει προγραμματίσει ταξίδι στο εξωτερικό με τους φίλους του, Θέμη Γεωργαντά και Ηλία Κοκκοτό, αφήνοντας τον μικρό Γιάννη και τον Δημήτρη με τη μητέρα τους.


Την Πρωτοχρονιά, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι στην Αθήνα. Μάλιστα, ο ίδιος επιθυμεί να είναι μαζί με τα παιδιά του και να αλλάξει με εκείνα τη χρονιά. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει εκείνες τις μέρες και νέα γυρίσματα για τις ανάγκες του Rising Star.

Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, η επανένωση του ζευγαριού αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για τους ίδιους και για τον ΑΝΤ1.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις γιορτές και καλούνται όλοι να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ετοιμάζονται δύο προγράμματα, ένα για Χριστούγεννα και ένα για Πρωτοχρονιά με την υπογραφή της ομάδας του Πρωινού. Μέχρι και πέρσι σε αυτά τα σόου πρωταγωνιστούσαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει φέτος που το ζευγάρι χωρίζει. Γιατί μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έφυγε από το Πρωινό, ωστόσο είναι στο Rising Star και το κανάλι θέλει να έχει στα σόου τους λαμπερούς τραγουδιστές του παιχνιδιού. Αυτό όμως σημαίνει ότι στο πλατό θα πρέπει να βρεθεί και ο Γιώργος Λιάγκας...

Στον ΑΝΤ1 για την ώρα δεν ξέρουν πως να χειριστούν το θέμα, ενώ και το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει αν έχει την ψυχραιμία να βρεθεί στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό μετά το διαζύγιο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ