2016-11-28 19:48:47
Φωτογραφία για Διακρίσεις ΕΠΟΠ Λοχία σε 3 ομοσπονδίες Bodybuilding στην Ελλαδα το μήνα Νοέμβριο 2016
Μετά τον Ίλαρχο ''θηρίο'' ένα ακόμη στέλεχος του Στρατού Ξηράς έχει διακριθεί αρκτετές φορές και έχει λάβει τίτλους σε αγώνες Bodybuilding.

Πρόκειται για τον Βολιώτη ΕΠΟΠ Λοχία (ΠΒ) Βασίλειο Καρκαδούρο, στέλεχος της 95 ΑΔΤΕ, στον οποίο το  Bodybuilding Passione έχει κάνει ειδικό αφιέρωμα το οποίο μας έχει σταλεί για ανάρτηση και στο kranosgr.

Το Bodybuilding Passione διακρίνεται για την ουσιαστική του στήριξη και επαγγελματική προβολή των Αθλητών Bodybuilding, Βαρέων- Δυναμικών Αθλημάτων και Πολεμικών Τεχνών, έτσι σήμερα με χαρά σας παρουσιάζουμε τον Βασίλη Καργαδούρο, έναν αξιόλογο Αθλητή της Σωματοδόμησης με πολύχρονη πείρα στο ‘Αθλημα και λαμπρή αγωνιστική παρουσία από το 2011. Ο Βασίλης διακρίνεται για το ήθος και την ευγένεια του, για το πάθος και το πείσμα για το ‘Αθλημα που αγαπάμε αλλά και για την εκτίμηση που τρέφει στους ανθρώπους που τον βοήθησαν και στηρίζουν και σήμερα την πορεία του, σας τον παρουσιάζουμε μέσα από την προσωπική του αφήγηση και τις σκέψεις του για τον κόσμο που τον στηρίζει καθώς επίσης και το προσωπικό του μήνυμα στους αναγνώστες μας και τους fans του Ελληνικού- και όχι μόνο- Bodybuilding.

Τον καλωσορίζουμε στην Οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη καλή επιτυχία και πορεία.

.

Διαβάστε επίσης:

Νέες διακρίσεις για τον Ίλαρχο πρωταθλητή του Bodybuilding  

Ο πρωταθλητής Ίλαρχος του Bodybuilding 
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ