2016-11-29 00:10:22
Φωτογραφία για Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος, μίλησε για όλα ...
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος, μίλησε στον Σπορ Fm 94,6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση», με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, για -την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο αυτοκίνητό του: «Κατά τις 4:00 τα ξημερώματα με ειδοποίησαν, βγήκαμε έξω και πράγματι είχε ανάψει φωτιά μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου, ένα δικάμπινο αγροτικό της συζύγου μου. Ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική, σβήσαμε τη φωτιά αλλά είχε ήδη καταστραφεί η καμπίνα. Οι αρχές κάνουν έρευνες και περιμένουμε σε 2-3 μέρες τα αποτελέσματα. Το πίσω τζάμι ήταν σπασμένο. Το αυτοκίνητο ήταν από τις 8:30 εκεί και δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Αν πράγματι είναι εμπρησμός, γιατί ενδέχεται να είναι από μέσα η ιστορία, τότε δεν μπορώ να τον συνδέσω με κάτι άλλο. Πάντως ούτε σε κόντρες είχα έρθει, ούτε είχα δώσει δικαιώματα. Αλλά με αυτά που ακούμε κάθε μέρα… Αν είναι εμπρησμός για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορώ να το καταλάβω. Να μου πουν ‘γιατί πήγες εδώ και δεν πήγες εκεί;’ Θέλω να ελπίζω πως δεν είναι εμπρησμός αλλά η λογική αυτό λέει. Αν τελικά είναι εμπρησμός, τότε τι να πούμε…».

-για το αν είχε δεχτεί απειλές ή είχε κάποιες ενδείξεις για πιθανό «χτύπημα» σε βάρος του: «Τοπικούς εχθρούς δεν έχω. Ούτε απειλές έχω δεχτεί, γι’ αυτό και μου φαίνεται λίγο παράξενο».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ