2016-12-01 15:50:20
Φωτογραφία για Στραματσόνι τέλος, αναζητείται ο αντικαταστάτης του
Βίους αντίθετους θα ακολουθήσουν ο Παναθηναϊκός και ο Αντρέα Στραματσόνι έπειτα από περίπου 13 μήνες κοινής πορείας, με τον Γιάννη Αλαφούζο να πείθεται να απομακρύνει τον Ίταλο έπειτα και από το χθεσινό «στραπάτσο» του «Τριφυλλιού» στην Κρήτη. Οι δύο άνδρες είχαν ραντεβού στα γραφεία του προέδρου του Παναθηναϊκού αμέσως μετά την άφιξη της «πράσινης» αποστολής από το Ηράκλειο, με τον τελευταίο να αναφέρει στον 40χρονο τεχνικό πως δεν έχει τη δυνατότητα να τον στηρίξει άλλο, καθώς τόσο οι συνεργάτες του, όσο και ο κόσμος έχουν φτάσει στα όρια τους με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τους τελευταίους μήνες.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε πως ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες από το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο Στραματσόνι δεν παραιτείται, κάτι που σημαίνει πως θα αποχωρήσει με αποζημίωση από το «Τριφύλλι». Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Βονόρτα στον πάγκο του. Το θέμα του νέου προπονητή βρίσκεται πιθανότατα στα χέρια του Ζιλμπέρτο οποίος έχει κάνει επαφή και με Μάρκο Σίλβα
. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχουν δύο αντικρουόμενες τάσεις στον Παναθηναϊκό. Κάποιοι που θεωρούν ενδεδειγμένη λύση αυτή της πρόσληψης του Μαρίνου Ουζουνίδη και κάποιοι που θέλουν να στραφεί σε αυτόν ο Παναθηναϊκός αν προηγουμένως δεν βρει αξιόλογο τεχνικό από το εξωτερικό. Οι τελευταίοι τονίζουν ότι ο Ουζουνίδης είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ