2016-12-01 19:28:10
Φωτογραφία για 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ το πρωί και ένα που επιβάλλεται!
Το να είσαι τέλεια και να ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες όλων είναι δύσκολη δουλειά! Το τι κάνεις, όμως, το πρωί όταν ξυπνάς παίζει τον ρόλο του Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να ανακαλύψεις 5 πράγματα τα οποία δεν πρέπει να κάνεις όταν ξυπνάς, αλλά και ένα που καλό είναι να κάνεις και θα σε χαροποιήσει πολύ!

Αναβολή στο ξυπνητήρι: Τα χουμε πει και τα χουμε ξαναπεί! Δεν είναι αποτελεσματικό κόλπο. Όχι μόνο δεν κερδίζεις ύπνο, αλλά έχεις και περισσότερο άγχος μετά!

Καφές: Ναι, δυστυχώς δεν πρέπει να πίνουμε καφέ αμέσως μόλις ξυπνήσουμε. Γιατί; Επειδή ο οργανισμός μας παράγει την κορτιζόλη, την ορμόνη που μας ξυπνά! Όταν εμείς του δίνουμε έτοιμη καφεΐνη, πώς λέτε να αντιδράσει; Ναι, θα εθιστεί!

Μην αναλώνεσαι σε ασήμαντα: Διλαέξε τι θα φορέσεις από το βράδυ και αποφάσισε πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου. Ο Mark Zuckerberg, ο γνωστός του Facebook, είπε πώς φορά το ίδιο μπλουζάκι στη δουλειά για να μειώσει τον χρόνο που θα σπαταλούσε σε μια τέτοια απόφαση!


Επικεντρώσου στα σοβαρά: Το πρωί έχουμε πολλά αποθέματα ενέργειας, οπότε καλό είναι αν μας απασχολεί μια επείγουσα υποχρεώση να τελειώσουμε πρώτα με εκείνη, γιατί αν το αφήσουμε για μετά είναι πιθανό να μην το κάνουμε ποτέ!

Άσε τα e-mails: Γιατί να διαβάσεις όσα δεν έκανες χθες; Ή γιατί να δεις τι έκαναν οι άλλοι το περασμένο βράδυ; Δημιουργείς έτσι FOMO στον εαυτό σου, τον φόβο δηλαδή του τι χάνεις!

Ευτυχώς υπάρχει ένα πράγμα που μπορούμε να κάνουμε και είναι τόσο απολαυστικό! Το πρωινό σου να περιέχει ή ακόμα καλύτερα να είναι κέικ. Έρευνα που έγινε σε 193 ενήλικες έδειξε ότι η λαχταρα τους για γλυκό μειωνόταν μέσα στην μέρα αν το πρωινό τους περιελάμβανε κέικ ή μπισκότα!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ