2016-12-02 01:14:05
Φωτογραφία για Μήπως τα ραντεβού είναι τελικά κακή ιδέα;
Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων, σε καμία περίπτωση δεν υπονοούμε ότι το να έχεις σχέση ή το να επιδιώκεις να κάνεις σχέση είναι χαζομάρα. Τουναντίον, αν έχεις την τύχη να γνωρίσεις εκείνη, τη μία και μοναδική, εννοείται πως εμείς μαζί σου είμαστε.

Αυτό στο οποίο αναφερόμαστε εδώ είναι η μόδα του casual dating και η όλη βαρετή και τελικά ανούσια διαδικασία των περιστασιακών ραντεβού, που περισσότερο σε εκνευρίζουν, παρά σε βοηθούν να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα: να συναντήσεις το κορίτσι που θα σε γοητεύσει και θα κερδίσει μία θέση στην αγκαλιά σου. Εννοείται και στο κρεβάτι σου.

Ιδού, οι οκτώ λόγοι που καθιστούν τα casual dates μία κακή, πολύ κακή ιδέα στο μυαλό μας. Ίσως, και στο δικό σου.

1. Είναι ακριβό σπορ

Από όποια οπτική και να το δεις, είτε τη βγάλεις έξω για ποτό, είτε για φαγητό, εσύ θα την πληρώσεις στο τέλος. Για την ακρίβεια, η τσέπη σου, καθώς ως γνωστόν, ο άντρας πληρώνει πάντα στο πρώτο ραντεβού. Κανόνας που δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αλλά έτσι είχε, έχει και θα έχει το παραμύθι.


2. Νιώθεις σαν να περνάς από συνέντευξη για δουλειά

«Σε ποια περιοχή μένεις;», «Με τους γονείς σου ζεις ή μόνος;», «Τι δουλειά κάνεις;», «Τι έχεις σπουδάσει;», «Οδηγείς αυτοκίνητο ή μηχανή;», «Ασχολείσαι με κάτι στον ελεύθερό σου χρόνο;» και μπλα μπλα μπλα... Η ανάκριση συνεχίζεται μέχρι να σας διακόψει ο σερβιτόρος και πάμε πάλι από την αρχή.

3. Είναι χρονοβόρα

Αν είχες να κάνεις μόνο με τα τετ α τετ ραντεβού, τότε θα ήταν μικρό το κακό. Ζούμε όμως στην εποχή της έκρηξης των social media και των dating apps. Κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καταναλώνεις πολύτιμες ώρες από τον ελεύθερό σου χρόνο, καθηλωμένος μπροστά στην οθόνη του κινητού ή του λάπτοπ για να βρεις το κατάλληλο για σένα κορίτσι, το οποίο αργά ή γρήγορα μάλλον θα αποδειχθεί μάπα το καρπούζι.

4. Δεν μπορείς να ακυρώσεις χωρίς να γίνεις κακός

Πες ότι έχεις κανονίσει να βγεις πρώτο ραντεβού μαζί της την Πέμπτη το βράδυ, αλλά έχεις τόση πολύ δουλειά που συνειδητοποιείς τελευταία στιγμή ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβεις. Αλλά και να προλάβαινες θα ήσουν τόσο κουρασμένος που δεν θα ήσουν ο εαυτός σου. Οπότε τι κάνεις; Πας στο ραντεβού, όσο πτώμα κι αν είσαι, γιατί έτσι και της το ακυρώσεις γίνεσαι αυτομάτως κόκκινο πανί για εκείνη και τις φίλες της, στις οποίες θα πει πόσο πολύ δεν την γουστάρεις τελικά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ