2016-12-02 06:39:46
Φωτογραφία για “Πρώτη” του Άδωνι Γερωργιάδη στον τομέα Άμυνας της ΝΔ
O Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Άμυνας,  Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησe, την πρώτη συνεδρίαση του Τομέα Αμύνης από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Τι είπε μετά από τις ευχαριστίες προς τον προκάτοχό του  στον Τομέα Αμύνης και βουλευτή Λακωνίας, κ. Θανάση Δαβάκη: 

«Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω τον συνάδελφό μου, τον κ. Θανάση Δαβάκη, από τον οποίο παρέλαβα μια πολύ οργανωμένη δουλειά στον Τομέας Αμύνης. Προσβλέπω σε μια γόνιμη συνεργασία μαζί του ώστε να επιτευχθούν, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, οι αντικειμενικοί σκοποί της παρατάξεώς μας που είναι  πάντα η ωφέλεια της πατρίδας.

Θέλω να με βοηθήσετε και να σας βοηθήσω να αναδείξουμε το έργο που κάνουμε, όσο μπορούμε περισσότερο, σε έναν τομέα που, δυστυχώς, όπως εξελίσσονται τα πράγματα αποκτά βαρύνουσα σημασία για τη χώρα. Με όλα αυτά που  συμβαίνουν στην εξωτερική μας πολιτική, όπως οι σχέσεις μας με την Τουρκία, τα ζητήματα της  Άμυνας αρχίζουν να απασχολούν πολύ περισσότερο τον ελληνικό λαό. Οφείλουμε να παράξουμε το καλύτερο αντιπολιτευτικό έργο και να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.


Ο Τομέας Αμύνης είναι ένας τομέας που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα. Σκοπός μας είναι να είμαστε ως αντιπολίτευση όσο το δυνατόν πιο χρήσιμοι στην πατρίδα. Γνωρίζουμε τη δύσκολη αποστολή μας και είμαι βέβαιος, πως θα την φέρουμε εις πέρας με επιτυχία».

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ac%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%ad%ce%b1/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ