2016-12-03 12:23:13
Φωτογραφία για Ανθρωποκυνηγητό στο Παρίσι για τον ένοπλο που κρατούσε ομήρους
Σώοι κι αβλαβείς όλοι οι εργαζόμενοι στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Έρευνες διεξάγει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ενόπλου που επιχείρησε να ληστέψει ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στο νότιο Παρίσι.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι όμηροι που κρατούσε είναι καλά στην υγεία τους κι ο άνδρας έφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας.

«Ένοπλη ληστεία στην λεωφόρο Μασενά στο Παρίσι. η επιχείρηση ολοκληρώθηκε (...). Έξι άνθρωποι βγήκαν. Ο ληστής δεν βρισκόταν στο σημείο» έγραψε στο Twitter η αστυνομική διεύθυνση, την ώρα που άλλες πηγές έκαναν λόγο για επτά ομήρους «που είναι σώοι κι αβλαβείς».

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δήμαρχος του 13ου διαμερίσματος, Ζερόμ Κουμέ, ανέφερε σε δημοσιογράφους, πως αρχικά η αστυνομία πίστευε ότι ο άνδρας κρατούσε ομήρους 6-7 ανθρώπους, ωστόσο όταν εισήλθαν στο κτίριο δεν βρήκαν κανένα ίχνος του.

«Το κτίριο ήταν διώροφο. Οι άνθρωποι στο σημείο φοβούνταν ότι ο ληστής βρισκόταν ακόμα εκεί, κάτι που δεν ίσχυε. Η αστυνομία επενέβη και τους απελευθέρωσε όλους» περιέγραψε ο δήμαρχος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ