2016-12-04 21:41:08
Φωτογραφία για Ατρόμητος: «Υβρεις και χειροδικίες»
Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η διοίκηση του Ατρομήτου σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Εθνικό Σαγεΐκων. Αναλυτικά «Βρισκόμαστε στα τέλη του 2016, αλλά σε κάποιες περιοχές δυστυχώς ακόμα επικρατεί ποδοσφαιρικός μεσαίωνας. Έναν τέτοιο μεσαίωνα βίωσε σήμερα η ομάδα μας στο γήπεδο Σαγεΐκων. Δεν μπορεί μια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου να γίνεται αιτία για εντελώς αναίτια επίθεση κατά των φιλάθλων μας και μελών του ΔΣ, που είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό παράγοντά μας.

Η επίθεση περιλάμβανε ρίψη μπουκαλιών και αντικειμένων προς εμάς και προς τον πάγκο της ομάδας μας, προπηλακισμούς με απίστευτες σε χυδαιότητα ύβρεις και χειροδικίες. Και όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια γυναικών και παιδιών που ήταν στο γήπεδο.

Κάποια άτομα προς τιμή τους προσπάθησαν να μας προστατεύσουν από τη μανία των ανεγκέφαλων φιλάθλων, αλλά δυστυχώς ήταν λίγοι. Και ρωτάμε τώρα την ΕΠΣ Αχαΐας: Γιατί ο παρατηρητής αγώνα που είχε οριστεί δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο γήπεδο; Μήπως για όλα αυτά ευθύνεται και η ατιμωρησία σε τέτοιου είδους σοβαρά επεισόδια; Αν αυτό το ποδόσφαιρο ονειρεύεστε κύριοι της Ενωσης, εμείς ως Ατρόμητος σας απαντούμε "ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε"». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ