2016-12-06 12:03:15
Φωτογραφία για Κρήτη: Επί ποδός η αστυνομία… για την επέτειο Γρηγορόπουλου
Σε επιφυλακή βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικές υπηρεσίες όλης της χώρας, αλλά και της Κρήτης, ενόψει των σημερινών διαδηλώσεων και κινητοποιήσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008.

Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός από σήμερα το βράδυ και μέχρι αυτό να κριθεί αναγκαίο τόσο στην Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις της χώρας, με αφορμή τις πορείες και τις συγκεντρώσεις, που πραγματοποιούνται στη μνήμη του Γρηγορόπουλου, με στόχο την αποφυγή επεισοδίων από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στην Αθήνα στα μέτρα τάξης θα διατεθούν περίπου 3.000 αστυνομικοί.

Οι εντολές που έχουν δοθεί στις αστυνομικές δυνάμεις είναι να έχουν διακριτική παρουσία στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, αλλά παράλληλα να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση επεισοδίων.

Σε τοπικό επίπεδο το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού όλων των Διευθύνσεων Αστυνομίας του νησιού βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να περιφρουρηθούν συγκεκριμένοι στόχοι, αλλά και να αποφευχθούν έκτροπα και επεισόδια κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων, που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα.

Εκατοντάδες αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός τόσο στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου όσο και περιμετρικά της πόλης, προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην υπάρξουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Σε Ηράκλειο και Χανιά οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 6 το απόγευμα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ