2016-12-06 13:50:10
Φωτογραφία για Η σχέση-μυστήριο και οι φήμες για γάμο
Κάτι τρέχει μεταξύ Katie Holmes και Jamie Foxx Πληροφορίες θέλουν την Katie Holmes και τον Jamie Foxx να είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια, ενώ οι φήμες λένε ότι τα ζευγάρι έχει δεσμευτεί με τους αιώνιους όρκους του γάμου.

Η 37χρονη ηθοποιός και πρώην κυρία Tom Cruise με δηλώσεις της έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα «The New York Times» ότι «δεν είμαι παντρεμένη. Όμως ευχαριστώ για την ερώτηση» και εκεί σταμάτησε την κουβέντα αφήνοντας τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται εάν το ζευγάρι είναι μαζί ή όχι.

Τόσο η ίδια όσο και ο Jamie Foxx έχουν επιλέξει να διατηρούν ένα μυστήριο γύρω από την σχέση τους, αφού κατάφεραν να την κρατήσουν μυστική για περίπου τρία χρόνια.

Η Katie Holmes στη συνέντευξή της ήταν επίσης πρόθυμη να δώσει μία μικρή γεύση και για την 10χρονη κόρη της Suri Krοuz, λέγοντας ότι η επερχόμενη της ταινία, All We Had, που αποτελεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, είναι αφιερωμένη στην κόρη της
. «Είναι η πρώτη μου και θέλω να ξέρετε ότι η κόρη μου είναι η πηγή έμπνευσης πίσω από ό,τι κι αν κάνω», δήλωσε η ηθοποιός αποκαλύπτοντας ότι πρώτης της προτεραιότητα είναι η κόρη της. «Προσπαθώ να κάνω τον κόσμο που την περιβάλλει σε μεγάλο βαθμό, ακριβώς έτσι όπως θα πρέπει να είναι για ένα παιδί χωρίς πολλές επιρροές από το Χόλιγουντ».

Πάντως ακόμα κι αν η Katie και ο Jamie δεν έχουν προχωρήσει τη σχέση τους, σύμφωνα με το Hollywoodlife ο ένας θαυμάζει τον άλλον. «Είναι όμορφος, έξυπνος, αστείος και στοργικός», λέει σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Hollywoodlife, η Holms για τον Foxx. Από την άλλη αυτός είναι πολύ γλυκός και τρυφερός μαζί της λέγοντάς της συνεχώς πόσο υπέροχη είναι και την αντιμετωπίζει ως την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ