2016-12-06 15:27:08
Φωτογραφία για Αποχώρηση-βόμβα: Πασιγννωστή δημοσιογράφος δήλωσε την παραίτησή της μετά από 17 χρόνια στο ίδιο πόστο
Μετά από μακρόχρονη πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας στο ίδιο μέσο, η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε την παραίτησή της Για χρόνια διαβάζουμε τη στήλη της μέσα από Το Βήμα στην έντυπη αλλά και μετέπειτα την ηλεκτρονική μορφή του. Η ίδια όμως αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία με το συγκεκριμένο μέσο.

Πολλές φορές τα σχόλιά της γίνονταν αντικείμενο συζήτησης, ιδιαίτερα όταν αφορούσαν δημοφιλή τηλεοπτικά πρόσωπα. Ωστόσο, η κριτική της πάντα έχει σημαντική βαρύτητα. Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία όπως έγραψε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από 17 συναπτά έτη από την εφημερίδα που εργάζεται.

Αναλυτικά έγραψε:

«Το “Βήμα” για μένα είναι οικογένεια, κομμάτι ζωής, είναι σχολείο, είναι πολύτιμο. Όμως έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή που παίρνεις δύσκολες αποφάσεις γιατί έτσι πρέπει. Αποχωρώ με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έμαθα, κατέκτησα, πήρα, κέρδισα. Στην καρδιά μου θα έχουν ξεχωριστή θέση αυτά τα 17 χρόνια όσο ζω και πάντα θα τα τιμώ. Κρατώ μόνο τα καλά στοιχεία, τις όμορφες αναμνήσεις και όλα όσα με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και δημοσιογράφο. Ο υπέροχος αυτός κύκλος κλείνει, η ζωή συνεχίζεται»

Δείτε την ανάρτησή της.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ