2016-12-08 08:42:05
Φωτογραφία για ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
Η μετακίνηση του επιβατικού κοινού της πρωτεύουσας θα διεξάγεται μετ' εμποδίων λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Τα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 και από 16:00 έως λήξη της βάρδιας. Επίσης, χειρόφρενο τραβούν σήμερα τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό θα συμμετάσχουν στην 24ωρη γενική απεργία.

Ακινητοποιημένα τα τρένα

Κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο δεν πραγματοποιείται σήμερα λόγω της συμμετοχής των σιδηροδρομικών στην 24ωρη γενική απεργία. Επίσης, δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του μετρό, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας, Πέμπτη προς Παρασκευή.


Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Επίσης τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα και σήμερα στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής των ναυτεργατών στη γενική απεργία.

Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία

Λόγω της απεργία, οι δομές Υγείας και Πρόνοιας θα λειτουργήσουν σήμερα με προσωπικό ασφαλείας. Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) διοργανώνει συγκέντρωση στις 8.00 π.μ. στο υπουργείο Υγείας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), προσυγκέντρωση στις 10.30 στο ίδιο σημείο.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ