2016-12-08 13:20:26
Φωτογραφία για Η επιστήμη μίλησε, αυτά τα πράγματα επηρεάζουν αρνητικά το dating σου
1. Τελείωνεις τα μηνύματά σου με τελεία

Η τελεία στο τέλος της πρότασης μπορεί να κλείσει σπίτια και να ξεκινήσει επικούς καβγάδες γιατί για κάποιο λόγο όταν εμφανίζεται σε τσατ βγάζει ένα passive- aggresive τόνο που μας εκνευρίζει. Μια έρευνα μάλιστα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Binghamton έδειξε ότι τα μηνύματα με τελεία δείχνουν έλλειψη ενδιαφέροντος, ενώ αυτός που τα στέλνει μοιάζει άκαρδος.

2. Το προφίλ σου είναι γεμάτο selfies

Μια έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Toronto έδειξε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι selfies τους αρέσουν πολύ περισσότερο στους άλλους από ό,τι στην πραγματικότητα. #sorrynotsorry. Η αλήθεια είναι ότι όχι απλά δεν αρέσουν αλλά σε κάνουν να φαίνεσαι νάρκισσος και τους κάνεις κακή εντύπωση.

3. Φοράς πολύ άρωμα

Σε δύο διαφορετικές έρευνες που έγιναν αποδείχτηκε πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες ξενέρωναν όταν ο εκάστοτε άνθρωπος που έβγαιναν ραντεβού φορούσε πολύ άρωμα. Ένα 'φστ' λιγότερο την επόμενη φορά, δεν κάνει κακό!


4. Είσαι πολύ ευγενική

Προφανώς και πρέπει να είσαι ευγενική με τον άλλον, δεν είπαμε να τον αρχίσεις στα καντήλια (εκτός και αν σε προσβάλλει/ θίξει/ επιτεθεί με τον οποιοδήποτε τρόπο) αλλά το να είσαι υπερβολικά γλυκούλα αντί να είσαι ο εαυτός σου δεν είναι γοητευτικό αλλά αστείο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους άντρες, οι οποίοι σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στο University of British Columbia τα 'κακά' παιδιά είναι πιο ελκυστικά στα μάτια μιας γυναίκας. Ναι, εσένα περιμέναμε Κολούμπια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ