2016-12-11 03:49:08
Φωτογραφία για Πώς θα καταλάβεις αν η σχέση σου είναι σοβαρη, ακόμα και αν δεν της φαίνεται…
Οι σχέσεις καμιά φορά μπορεί να γίνουν περίπλοκες ή αρκετά μπερδεμένες! Πότε, λοιπόν, λέμε ότι μια σχέση είναι «σοβαρή»; Ή πότε αρχίζει να μοιάζει με τέτοια; Υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορούν να σε κάνουν να καταλάβεις το πού βαδίζει η σχέση σου Αν και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, άρα και οι σχέσεις που φτιάχνει είναι διαφορετικές, υπάρχουν μερικά σημεία, σύμφωνα με ψυχολόγους, τα οποία είναι κοινά σε κάθε «σοβαρή» σχέση!

Σκέφτεσαι τον σύντροφό σου συχνά όταν δεν είστε μαζί: Σύμφωνα με έρευνα του 2007 στην οποία συμμετείχαν παντρεμένα ζευγάρια που απάντησαν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, τα ζευγάρια εκείνα που σκέφτονταν περισσότερο ο ένας τον άλλο μέσα στην μέρα τόσο πιο δεμένα ήταν!

Περνάς και λίγο χρόνο με φίλους σου: Και ο σύντροφός σου με τους δικούς του. Είναι το υγιές, δε νομίζεις; Οι περισσότεροι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι αν ψάχνουμε μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση καλό είναι να μην «κολλάμε» στο άλλο μας μισό!


Ταιριάζει το χιούμορ σας: Πόσο σημαντικό έτσι; Πολλές είναι οι έρευνες που έχουν αποδείξει ότι το να μοιράζεσαι κοινά αστεία με τον σύντροφό σου ή ακόμα να έχετε και κώδικες αστείας επικοινωνίας, δημιουργεί δυνατούς δεσμούς μέσα στην σχέση!

Γνωρίζετε πώς να επαναφέρετε τα πράγματα μετά από έναν καβγά: Και οι δυο. Ειδικοί πάνω στις σχέσεις και ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το Νο. 1 χαρακτηριστικό κάθε δεμένες σχέσης. Όχι το να αποφεύγεις τους διαπληκτισμούς, αλλά να ξέρεις πότε να τελιώσεις κάτι, αλλά και πώς να επανορθώσεις!

Μοιράζετε τις δουλειές του σπιτιού: Στα ίσα! Ναι, τα πράγματα άλλαξαν, αλλά οι γυναίκες συνεχίζουν να κάνουν περισσότερα στο νοικοκυριό! Κι όμως το 62% όσων συμμετείχαν σε μια αντίστοιχη έρευνα δήλωσαν ότι το να μοιράζεσαι τις δουλειές του σπιτιού είναι πολύ σημαντικό για τη διατήρηση μιας σχέσης!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ