2016-12-11 06:26:14
Φωτογραφία για Ο Tom Hardy χάνει στοίχημα και «χτυπάει» τατουάζ δια χειρός DiCaprio
Εκτός από το Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου για την «Επιστροφή», ο Αμερικανός ηθοποιόςέχασε και ένα ενδιαφέρον στοίχημα Για πολλά χρόνια, το σίγουρο στοίχημα στο Χόλυγουντ ήταν ότι ο Leonardo DiCaprio δεν θα πάρει βραβείο Όσκαρ, μέχρι που τα κατάφερε με την «Επιστροφή». Ένας από τους «χαμένους» των φετινών Όσκαρ ήταν και ο Tom Hardy, ο οποίος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι είχε βάλει ένα στοίχημα με τον DiCaprio.

Συγκεκριμένα, ο Hardy δεν πίστευε ότι η Ακαδημία θα αναγνώριζε την ερμηνεία του στην «Επιστροφή». Ο DiCaprio, από την άλλη, προέβλεπε ότι ο Hardy άξιζε μια υποψηφιότητα για τον ρόλο του στη ταινία. Ο Hardy τότε έβαλε ένα ενδιαφέρον στοίχημα με τον DiCaprio, αναφορικά με τις προβλέψεις τους για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ, όπου ο «χαμένος» θα έπρεπε να«χτυπήσει» ένα τατουάζ επιλογής του νικητή. Τελικά, όπως γνωρίζουμε, η «Επιστροφή» κέρδισε τρία Όσκαρ και ο Hardy ήταν υποψήφιος για το βραβείο του Β' Ανδρικού ρόλου.


Έτσι λοιπόν ο Hardy μπορεί να κέρδισε την εκτίμηση της Ακαδημίας για την υποψηφιότητα (το οποίο βραβείο κέρδισε τελικά ο Mark Rylance για την ερμηνεία του στην «Γέφυρα των Κατασκόπων»), αλλά έχασε το στοίχημα με το DiCaprio. Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια στο Esquire, το τατουάζ που επέλεξε ο DiCaprio είναι η φράση «Leo knows everything», σε πολύ άσχημο γραφικό χαρακτήρα, όπως έσπευσε να συμπληρώσει. Αποδεχόμενος την ήττα του, ο Hardy συμφώνησε να κάνει το τατουάζ, με την προϋπόθεση ότι ο DiCaprio θα το σχεδίαζε «κανονικά». Για την ώρα πάντως δεν το έχει χτυπήσει, αφού όπως εξήγησε «είναι χάλια».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ