2016-12-15 18:25:09
Φωτογραφία για Πασίγνωστη ηθοποιός μόλις χώρισε: Η απίστευτη ατάκα της που προκάλεσε το φινάλε
Ούτε μήνας δεν πέρασε από τότε που μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς επιβεβαίωσε ότι είναι σε σχέση και επήλθε ο χωρισμός. Μάλιστα, αφορμή για να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι ο σύντροφός της φέρεται να στάθηκε μία δήλωσή της.

Ήταν μέσα Οκτωβρίου όταν οι φήμες για το νέο ειδύλλιο στην showbiz πήραν «φωτιά», αναφέροντας πως, μετά την συνεργασία τους σε κινηματογραφικό πλατό, η Jennifer Lawrence και ο Darren Aronofsky είναι ζευγάρι. Στα μέσα του Νοέμβρη κι ενώ τους είχαν απαθανατίσει μαζί, η ηθοποιός άφησε να εννοηθεί ότι οι φήμες ισχύουν.

Κι εκεί που όλοι περίμεναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, έγινε γνωστό πως αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, κατόπιν επιθυμίας του σκηνοθέτη!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Darren ενοχλήθηκε από τα λεγόμενα της Jennifer στο περιοδικό Vanity Fair, όπου, χαριτολογώντας (;), χαρακτήρισε τον ιό Ζίκα ως «πιθανή λύση για τον υπερπληθυσμό»
. Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη, σε ερώτηση για το αν ονειρεύεται να γίνει μητέρα, η 30χρονη πρωταγωνίστρια απάντησε: «έχετε διαβάσει ποτέ το διήγημα του Kurt Vonnegut όπου αναφέρει, πως ο καθένας πρέπει να πάρει αυτά τα χάπια που κάνουν το απόκρυφο σημείο σου να μοιάζει με “βρεγμένο σφουγγάρι” και τότε δεν μπορείς να κάνεις σεξ και να τεκνοποιήσεις; Ε, εμένα αυτό με τρομάζει και έτσι από τη στιγμή που έχω μεγαλώσει και είμαι στην ηλικία που νομίζω ότι θέλω να γίνω μητέρα, είναι σαν να μου λένε “δεν μπορείς, γιατί το απόκρυφο σημείο σου μοιάζει με σφουγγάρι”».

«Αν και δεν ήταν μία σοβαρή σχέση, περνούσαν καλά μαζί και απολάμβαναν τις στιγμές τους. Όμως, ο Darren την θεωρεί λίγο ανώριμη, ειδικά μετά τα σχόλια για τον Ζίκα και το βρεγμένο σφουγγάρι», ανέφερε, στο Radar Online, πηγή από το περιβάλλον του 47χρονου σκηνοθέτη, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ