2016-12-17 13:41:09
Φωτογραφία για Γιατί δεν πρέπει να εκθέτεις τις σχέσεις σου στα Social Media για να είσαι ευτυχισμένος
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι η νέα μόδα που εδώ και μια δεκαετία έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και ο κόσμος ζει σε ένα διαρκές matrix Τα social media πολλές φόρες αν όχι όλες, είναι ένας πλασματικός κόσμος ,όπου οι φιλίες δεν είναι και τόσο αληθινές καθώς επίσης και αυτά που ανεβαίνουν κατά καιρούς από τους χρήστες πολλές φορές επιδέχονται επεξεργασίας.

Η πραγματική ζωή αν υπάρχει και είναι αληθινή δεν επιδέχεται κοινοποίησης στα social media. Ο σημαντικότερος λόγος που δεν πρέπει κάποιος να εκθέτει τις σχέσεις του στα social media είναι ο σεβασμός στην ιδιωτική ζωή του ατόμου και γενικότερα των ατόμων που ανήκουν στο στενό του κύκλο.

Συνήθως στα social media κυριαρχεί μια διαστρεβλωμένη εικόνα των ανθρώπινων σχέσεων. Αρκετά άτομα εκθέτουν τις σχέσεις τους για να αποδείξουν σε ολοένα και καινούργιους άγνωστους πολλές φορές φίλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πόσο δημοφιλή είναι και πόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή έχουν.


Το ερώτημα είναι κατά πόσο τελικά αυτά τα άτομα είναι ευτυχισμένα;

Οι άνθρωποι που έχουν υγιείς σχέσεις και πραγματικές φιλίες δεν έχουν χρόνο να κοινοποιούν και να εκθέτουν αυτές τις σχέσεις, για τον απλούστατο λόγο ότι τις ζουν και τις χαίρονται καθημερινά στον πραγματικό κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί προστατεύουν την ιδιωτικότητα τη δική τους, καθώς επίσης και των ατόμων που έχουν σχέσεις.

Τα social media ενέχουν πολλούς κινδύνους για τους χρήστες, όπως η επεξεργασία και διανομή των προσωπικών τους στοιχείων. Αυτό από μόνο του είναι μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει ποικίλα προβλήματα από την άγνοια των χρηστών. Ο περισσότερος κόσμος έχασε την επαφή και τις διαπροσωπικές σχέσεις λόγω τεχνολογικής εξέλιξης. Όταν θα σταματήσει να εκτίθεται και εκτεθεί στην πραγματική ζωή, ίσως τότε βρει την πραγματική ευτυχία στη ζωή του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ