2016-12-18 13:10:13
Φωτογραφία για Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη θεατρική παράσταση για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας
Με επιτυχία διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας χθες (17-12-2016), άλλη μια θεατρική παράσταση, για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού του Σώματος.

Πρόκειται για τη παράσταση «Το όνειρο της Μόλυ» που αποτελεί έργο του Τσίρκου Τέχνης, σε σενάριο του Μανώλη Καρυωτάκη, ενώ πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Παλλάς» στην Αθήνα.

Η παράσταση διοργανώθηκε στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους, σε συνέχεια της θεατρικής παράστασης «Οι τρεις Σωματοφύλακες» που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (11-12-2016) στο θέατρο «Ακροπόλ».

Την παράσταση παρακολούθησε η Προϊστάμενη Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό.

Και αυτή η παράσταση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης και επιμέλειας, όσο και από πλευράς προσέλευσης θεατών, κυρίως μικρών παιδιών, που την παρακολούθησαν με ενθουσιασμό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ