2016-12-18 23:16:02
Φωτογραφία για Που είναι ο Γατής ρε παιδιά;
''Που είναι ο Σταύρος ρε παιδιά, έπρεπε να ήταν εδώ σήμερα''. Αυτό ακούσαμε να ρωτούν αρκετοί αξιωματικοί από το χώρο των αποστράτων κατά τη χθεσινή δεξίωση στα εγκαίνια του Στρατιωτικού Μουσείου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, οι οποίοι  αναρωτήθηκαν για την απουσία του Ανχη ε.α Σταύρου Γατή από τη ΣΜΥ.

Ιδιαίτερα αγαπητός και στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων ο Σταύρος Γατής,  ο οποίος διατηρεί αρκετούς φίλους από το στράτευμα και όχι μόνο, ήταν φυσικό να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση με την απουσία του, ειδικά όπως μας είπε φίλος απόστρατος την ώρα που παρευρίσκονταν ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.  

Δεν είναι τυχαίο που και την ώρα της αναχώρησης με τον συμμαθητή του Αποστόλη Μωραϊτη, ο Στρατηγός Φράγκος ρώτησε παρουσία και του kranosgr ξανά για το Σταύρο, με τον οποίο θα επιχειρούσε να συναντηθεί στη Λάρισα.

Για να μην πάει κανενός το μυαλό στο κακό, ο Σταύρος μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του έχει αναρρώσει σχεδόν πλήρως, είναι καλά και έτοιμος να επιστρέψει μετά τις γιορτές στα πολιτικά του καθήκοντα!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ