2016-12-21 07:14:16
Φωτογραφία για Τσίπρας: «ΒΟΑΚ και αεροδρόμιο Καστελίου στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης
Ως μηχανή παραγωγικής ανασυγκρότησης χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός την Κρήτη, μιλώντας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ενώ έκανε λόγο και για παραγωγή ποιοτικών προιόντων που πρέπει να συνδεθούν με τον τουριμό.

Ο κ. Τσίπρας επίσης τόνισε ότι η Κρήτη είναι ενεργειακά αυτάρκης, ενώ η πολιτική βούληση που υπάρχει είναι να ξεκινήσουν ο ΒΟΑΚ και το ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Μεσογείου, το αεροδρόμιο Καστελίου μέχρι το 2019.

Ο Πρωθυπουργός επεσήμανε ότι μέσα στο 2017 θα ξεκινήσει το έργο του αεροδρομίου.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο Δήμο Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και στη συνέχεια αναχώρησε για τη Μεσαρά, όπου θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς της περιοχής στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες.

Ποιοι τον συνοδεύουν

Ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του σε Ηράκλειο και Λασίθι θα συνοδεύεται από τους Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλή, Υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη, Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο Σπίρτζη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου.

Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, τα οποία έχουν έρθει από χθες στην Κρήτη για τις τελευταίες προετοιμασίες η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί δε σχετίζεται με πιθανές πρόωρες εκλογές,

αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ για επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματα του.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ