2016-12-28 16:28:11
Φωτογραφία για Χρυσόγονος: Το καλοκαίρι του 2018 η Ελλάδα θα είναι... Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
 "Αυτό το γαϊτανάκι των αλληλοκατηγοριών δεν οφελεί, πρέπει να πέσουν οι τόνοι - Πρέπει να καταφέρουμε να υλοποιηθεί το θετικό σενάριο, διότι διαφορετικά θα βρούμε μπροστά μας τα χειρότερα. Χρειάζεται να προχωρήσουμε, βοηθώντας όλοι μαζί και έχουμε χρόνο να κάνουμε όσες εκλογές θέλουμε, μετά το φθινόπωρο του 2018"

Στην κρισιμότητα της κατάστασης για την ελληνική οικονομία και κατά συνέπεια για την ελληνική κοινωνία αλλά και στην αναγκαιότητα να πέσουν οι πολιτικοί τόνοι απ' όλες τις πλευρές, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στάθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στον Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αυτό το γαϊτανάκι του αλληλοκατηγοριών, ο ένας να λέει τον άλλον ότι είσαι το πιόνι του Σόιμπλε ή ο σύμμαχος του Σόιμπλε και άλλα πολύ χειρότερα, αυτό είναι το λιγότερο, δεν οφελεί, πρέπει να πέσουν οι τόνοι απ' όλες τις πλευρές
. Οι επόμενοι 18 μήνες θα είναι πολύ κρίσιμοι, το καλοκαίρι του 2018 η Ελλάδα θα είναι ή ταν ή επι τας, πρέπει να καταφέρουμε να υλοποιηθεί το θετικό σενάριο, διότι διαφορετικά θα βρούμε μπροστά μας τα χειρότερα. Τα οποία θα μπορούσαν να είναι η παύση πληρωμών, διότι το καλοκαίρι του 2018 τελειώνει ο διακρατικός δανεισμός, πρέπει να αποκαταστήσουμε την φερεγγυότητα του ελληνικού δημοσίου και να ξαναβγούμε στις αγορές, διαφορετικά θα υποχρεωθούμε σε παύση πληρωμών. H παύση πληρωμών μετά μπορεί να επιφέρει αλυσιδωτές συνέπειες, Grexit, χρεοκοπία, η παύση πληρωμών στην ουσία συνιστά χρεοκοπία δηλαδή και πλήρη διάλυση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού με απροσμέτρητες περαιτέρω συνέπειες. Αλλά δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά, ούτε να κακομελατάμε θα έλεγα. Χρειάζεται να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, να αλλάξουμε σελίδα για τη χώρα, βοηθώντας όλοι μαζί και έχουμε χρόνο μετά να κάνουμε όσες εκλογές θέλουμε, μετά το φθινόπωρο του 2018", κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ