2016-12-29 10:20:31
Φωτογραφία για : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΡΩΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ V ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΡΗΤΩΝ
 

Μια όμορφη ψυχαγωγική μουσική εκδήλωση ετοίμασε για τους μικρούς μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, το Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου και η Στρατιωτική Μουσική της 5ης Μεραρχίας Κρητών.

Οι μαθητές προσκλήθηκαν από τα στελέχη του στρατού για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου! Με χαρά το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο αποδέχτηκε την πρόσκληση και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για αυτό το σκοπό, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους. Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που έπαιξε για τους μικρούς μαθητές η Στρατιωτική Μουσική της 5ης Μεραρχίας Κρητών ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους και σκόρπισαν κέφι και χαμόγελο σε όλες και όλους. Στη συνέχεια τα παιδιά απόλαυσαν τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που τους προσφέρθηκαν από το προσωπικό του Στρατιωτικού Μουσείου.

Σε ανακοίνωσή τους γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου ανέφεραν: «Οι λέξεις είναι λίγες για να περιγράψει κανείς την ευγένεια, την ευαισθησία των στελεχών του στρατού και την άψογη οργάνωση αυτής της μικρής γιορτής
. Τέτοιες εκδηλώσεις είναι αξιέπαινες αφού αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο των ενόπλων δυνάμεων, την άμεση σύνδεσή τους με την κοινωνία και τις δυνατότητές τους για ανθρωπιστική δράση και προσφορά. Οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου θερμά ευχαριστούν όσους και όσες συντέλεσαν στο να γίνει αυτή η εκδήλωση και ευχόμαστε από καρδιάς και του χρόνου»!

           ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ 1ου  ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ