2016-12-30 04:00:25
Φωτογραφία για Ρόδος: ΕΛ.ΑΣ. και Στρατός αναζητούν τον δολοφόνο ελαφιών
Στρατός, Αστυνομία και Τοπική Αυτοδιοίκηση ρίχνονται στο κυνήγι για τον… serial killer ελαφιών στη Ρόδο, ο οποίος χτυπά ανενόχλητος, σαν το φάντασμα, στη δασική περιοχή του Ανω Καλαμώνα κοντά στο χωριό Μαριτσά, έχοντας σκοτώσει πάνω από 20 Dama dama!

Ο παρανοϊκός πυροβολεί ελαφάκια στην καρωτίδα με πυροβόλο όπλο (όχι με κυνηγετική καραμπίνα) και η δράση του έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στις τοπικές Αρχές. Επειτα από σύσκεψη που έγινε παρουσία του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νίκου Θεοδωρίδη αποφασίστηκε να ενημερωθεί ο εισαγγελέας και να ζητηθεί η άμεση συνδρομή των έμπειρων αστυνομικών που διαθέτει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Οι κάμερες ασφαλείας

Σύντομα θα ζητηθεί και η συνδρομή του Στρατού, καθώς και η αξιοποίηση καμερών ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου έχει επικηρύξει τον δράστη με 5.000 ευρώ, ποσό που θα δοθεί σε όποιον δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες στη Θηροφυλακή, οι οποίες θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

ΠΗΓΗ: http://lefkadaonline.gr/%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BB-%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ