2016-12-31 09:04:14
Φωτογραφία για Πώς να μην περάσεις χάλια (και) αυτήν την Πρωτοχρονιά
Ας είμαστε ρεαλιστές. Πόσες Πρωτοχρονιές έχεις περάσει έχοντας πει "Πέρασα ΤΕΛΕΙΑ εχθές το βράδυ"; Εγώ πάντως μία, κι αυτή με το ζόρι. Γιατί; Γιατί έχεις μεγάλες προσδοκίες, για αρχή. Δεν είναι κι εύκολο να μην, αφού γιορτές, φίλοι, αλλαγή του χρόνου, έχεις δει και πέντε ρομαντικές κομεντί με New Year's Eve στη Νέα Υόρκη κλπ κλπ, έχεις φτιάξει στο κεφάλι σου την πιο λαμπερή, διασκεδαστική και τυχερή βραδιά ever. Μόνο που δεν είναι. Ποτέ. Σχεδόν.

Από εμπειρία δηλαδή, ξέρεις κι εσύ κι εγώ, πως σπάνια το πάρτι θα είναι τέλειο, το μαγαζί δεν θα είναι γεμάτο ασφυκτικά και κάποιος δεν θα κλάψει κατά την διάρκεια της βραδιάς (πιθανότατα εσύ) ή κάτι τέλος πάντων δεν θα πάει στραβά. Γι' αυτό και εγώ, μία μέρα πριν την μεγάλη βραδιά, έχοντας φάει μια τεράστια πίτσα στο γραφείο και σκεπτόμενη το αυριανό fail, έφτιαξα έναν οδηγό με όλα τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για να περάσεις μέτρια προς καλά (ας μην κοροϊδευόμαστε).


1. Κάνε πλάνα από πριν

Αυτό το αόριστο "το αφήνουμε και όπου μας βγάλει" είναι πολύ cool και σε κάποια ταινία θα κατέληγες στο πιο underground πάρτι της πόλης με τα πιο cool άτομα. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στα παγκάκια της πλατείας Συντάγματος με ένα ποτήρι που έχει μέσα κρασί-vodka-gin, σου έχει τρέξει η μάσκαρα και περιμένεις να ξημερώσει για να πας να φας πρωινό. Ξέρεις πως το να πηγαίνεις από πάρτι σε πάρτι μην ξέροντας τι μουσική θα έχει ή αν θα μπορέσεις να μπεις μέσα, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, οπότε κάνε τα πλάνα σου από νωρίς, για κάπου που να ξέρεις πως θα περάσεις τουλάχιστον μέτρια.

2. Μην επαναλαμβάνεις τα λάθη του παρελθόντος

Αφού ξέρεις πως εκεί που πήγες και πέρσι και πρόπερσι, θα γίνεται χαμός και δεν θα μπορείς να αναπνεύσεις όσο οι υπόλοιποι γύρω σου κολλάνε απ΄τον ιδρώτα προσπαθώντας να βρουν μία σπιθαμή ελεύθερη για να χορέψουν. Όσο καλή κι αν είναι η μουσική, τι νόημα έχει αν δεν μπορείς να σηκώσεις καν το χέρι σου και να πιεις το ποτό σου; Γι΄αυτό φέτος, διάλεξε κάτι διαφορετικό. Απλά μην περιμένεις να κάνεις τα ίδια πράγματα και να έχεις διαφορετικά αποτελέσματα. Επίσης, ο,τι κι αν καταλήξεις να κάνεις, φρόντισε να το κάνεις με ανθρώπους που νοιάζεσαι και όχι με ένα μάτσο μεθυσμένους αγνώστους. (Εκτός κι αν είναι πολύ φιλικοί και διασκεδαστικοί, τότε μπορείτε να κάνετε όλοι μαζί παρέα, να περάσετε τέλεια και πιθανόν να μην βγείτε ποτέ για εκείνον τον καφέ).

3. Αλήθεια, μπορείς να μείνεις μέσα αν θες

Δεν χρειάζεται να σε κατακλύζει η βασανιστική σκέψη του να βγεις την Πρωτοχρονιά, αν δεν θέλεις. Μπορείς απλά να μείνεις σπίτι, να καλέσεις μερικούς φίλους, να πιείτε δυο ποτά, τίποτα να τσιμπήσετε και να παίξετε χαρτιά. Ή Monopoly. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ; Γιατί πρέπει ντε και καλά να βγεις έξω; Ποιος τα λέει αυτά; Είναι απλά μια παράδοση για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που μπορείς άνετα να απορρίψεις.

4. Μην φορέσεις αυτά τα τακούνια όταν ξέρεις ότι δεν μπορείς να τα περπατήσεις

Γιατί βρε παιδί μου πρέπει να βάλεις θεόρατα τακούνια, αφού στην πραγματικότητα δεν μπορείς να σταθείς για πάνω από 20 λεπτά; Να φορέσεις 15 πόντους γόβα μόνο αν μπορείς να τρέξεις φωνάζοντας ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2017 ή να χορέψεις με τις ώρες ή τέλος πάντων να περάσεις όλη την βραδιά 1. χωρίς φουσκάλες και αίμα 2. όχι ξυπόλυτη. Μόνο τότε go for it γιατί έχεις ταλέντο που πολλοί δεν έχουμε (ναι, γεια σας). Αν όχι όμως, μην βασανίζεις τον εαυτό σου επειδή κανείς ποτέ δεν έθεσε κάποιον τέτοιο κανόνα και κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει αν φορέσεις τα αθλητικά σου -γιατί όχι;;

5. Μην στείλεις στον πρώην σου

Άκου να δεις. Αρχικά δεν θα έπρεπε να το κάνεις αυτό οποιαδήποτε μέρα του χρόνου, αλλά ΕΙΔΙΚΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. Η Πρωτοχρονιά είναι μία μέρα που είναι κλεισμένη για πολύ ποτό, πολύ (κακό) χορό και βρώμικο φαΐ. Το χειρότερο που θα έπρεπε να σου συμβεί την επόμενη μέρα που θα ξυπνήσεις είναι ένα burger που χρησιμοποιούσες για μαξιλάρι. Οπότε, μην δείχνεις τέτοια ασέβεια στους θεούς της Πρωτοχρονιάς στέλνοντας ένα "Που είσαι;;" τα μεσάνυχτα. Πρόλαβε το κακό διαγράφοντας επικίνδυνους αριθμούς από το κινητό σου πριν βάλεις καν το πρώτο ποτήρι σαμπάνια. Είναι για το καλό σου. Αλήθεια.

Καλή χρονιά και προσπάθησε να μην κλάψεις.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ