2017-01-02 10:40:08
Φωτογραφία για Αποφάσισε μόνος σου τι θα κάνεις στη ζωή σου
Πόσες φορές έχεις σκεφτεί αν αυτό που κάνεις στη ζωή σου το θες πραγματικά; Αν είναι δική σου επιλογή ή επιθυμία; Αν σε καλύπτει; Πόσες... φορές έχεις σκεφτεί αν το τιμόνι της ζωής σου το έχεις εσύ και όχι κάποιος άλλος; Πόσες φορές έχεις σκεφτεί αν η ζωή που κάνεις τώρα είναι αυτή που ονειρευόσουνα; Τελικά νιώθεις ότι αποφάσισες μόνος σου για τη ζωή σου ή κάποιος άλλος;

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν εγκλωβισμένοι στη ζωή που κάνουνε. Βλέπουν τη ζωή τους να προχωράει σαν θεατές, μην έχοντας τον έλεγχο. Νιώθουν ότι είναι καταδικασμένοι να δεχτούν την μοίρα τους. Μια μοίρα που δεν διάλεξαν οι ίδιοι. Κάνουν δουλειές που δεν αγαπούν, είναι με ανθρώπους που δεν τους γεμίζουν και εξακολουθούν να κάνουν τα ίδια πράγματα κάθε μέρα σαν ρομπότ! Γιατί τελικά το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο είναι να αποφασίσεις μόνος σου τι θα κάνεις στη ζωή σου.

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια
. Αν δεν σου αρέσει η ζωή που κάνεις άλλαξέ την. Δεν είναι εύκολο αλλά αξίζει την προσπάθεια. Θέλει κόπο και θυσίες, αλλά στο τέλος θα ανταμειφθείς. Μην αφήσεις τα όνειρά σου να σε προσπεράσουν. Αποφάσισε τι πραγματικά θέλεις στη ζωή σου, ξεκίνα με μικρά βήματα και σιγά σιγά όλα θα αλλάξουν. Αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, όλα γύρω σου θα αλλάξουν. Όσο πιο γρήγορα καταλάβεις ότι το τιμόνι της ζωής σου το έχεις εσύ και ότι μπορείς να κατακτήσεις όλους τους στόχους και τα όνειρά σου, τότε μόνο θα λάβεις πραγματική δράση.

Μην αφήνεις αυτό που είναι καλό για τους άλλους να ορίσει τη δική σου ζωή. Μην αφήνεις αυτό που είναι τυπικά σωστό και επιθυμητό για τον κόσμο να παγώσει τα δικά σου όνειρα. Μην φοβάσαι, μην τα παρατάς, μην χάνεις χρόνο σκεπτόμενος το παρελθόν. Βάλε μια τάξη στις σκέψεις σου και δράσε με αποφασιστικότητα.

Γιατί τίποτα δεν μπορεί να σου κάνει μεγαλύτερο κακό από το νιώθεις πως ζεις μια ζωή που δεν ήθελες. Μια ζωή που δεν έχει καμία σχέση με τα όνειρά σου. Μια ζωή γεμάτη κανόνες και όρους που σου έβαλαν κάποιοι άλλοι. Βρες το πάθος σου (αν το ξέρεις ήδη, ακόμα καλύτερα), βάλε στόχους, έχε πίστη, σκέψου θετικά και ξεκίνα. Με άλλα λόγια αποφάσισε μόνος σου τι θα κάνεις στη ζωή σου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ