2017-01-02 13:03:56
Φωτογραφία για O Κόουτς της ΛΑΦ Λάρισας
Έχει αναβαθμίσει τη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας στο μέγιστο βαθμό. Ποιοτικό φαγητό σε ικανοποιητικές ποσότητες με άριστη εξυπητέρηση από το προσωπικό είναι ο στόχος του τον οποίο έχει πετύχει με το παραπάνω.

Πρόκειται για τον Συνταγματάρχη Διοικητή της ΛΑΦ Λάρισας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, τον ''κόουτς'' της λέσχης κατά το Στρατηγό Λεοντάρη, ο οποίος μαζί με το προσωπικό του διατηρεί τη Λέσχη στην εντέλεια. Είτε πρόκειται για την θερινή λέσχη στην πισίνα της 1ης Στρατιάς είτε για τη χειμερινή, η ΛΑΦ αποτελεί το κόσμημα του σχηματισμού και αυτό χάρη στο Συνταγματάρχη Παπαθεοδώρου.

Προχθές παραμονή πρωτοχρονιάς ο Διευθυντής με την ομάδα του έσπασαν όλα τα ρεκόρ συμμετοχής σε μαζική εκδήλωση. Συγκεκριμένα στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που διοργανώθηκε, δήλωσαν συμμετοχή και παρευρέθησαν 380 άτομα ενώ ο μέγιστος αριθμός που είχε φιλοξενήσει ποτέ η Λέσχη ήταν τα 270 άτομα. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι με την άριστη ποιότητα του φαγητού και την ποσότητα η οποία ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. ''Πρώτο και δεύτερο πιάτο αρίστης ποιότητας με τυριά, σαλάτα, βασιλόπιτα και φρούτα δεν θα τα βρεις πουθενά με 10 ευρώ'' ακούσαμε να συζητάνε αρκετοί οι οποίοι απόλαυσαν την υπέροχη φιλοξενία της Λέσχης.


Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Στρατηγός Λεοντάρης τίμησε τόσο το Συνταγματάρχη Παπαθεοδώρου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της ΛΑΦ για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους δικαιούχους.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως και το δώρο που αντιστοιχούσε στο πρωτοχρονιάτικο φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ''πλούσιο'' και αντιστοιχούσε σε ένα ταξίδι 1000 ευρώ το οποίο θα απολαύσει ο Ταξίαρχος Επιτελάρχης του ΑΤΑ ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ