2017-01-04 04:38:11
Φωτογραφία για Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Μιλά για τη Μορμούρα και αποκαλύπτει τη συνταγή του έρωτα
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μπαίνει στα σπίτια μας μέσα από τη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”. “Αν τη θέλω τη... “Μουρμούρα” στη ζωή μου; Μακάρι να την έχω για ακόμα μία δεκαετία!”, απαντά ο ηθοποιός αστειευόμενος στην εφημερίδα Espresso. Ο ίδιος μίλησε με αφορμή τα γυρίσματα του αγαπημένου σίριαλ που ξεκινούν και πάλι στις 16 Ιανουαρίου.

“Είμαι εκ διαμέτρου αντίθετος με τον συντηρητικό ήρωα που υποδύομαι. Μάλιστα, δεν θέλω τη γυναίκα στο σπίτι, αλλά να δημιουργεί και να εργάζεται”, λέει για τον ήρωά του.

Και συνεχίζει: “Το μόνο για το οποίο συμπονώ τον Ηλία είναι ότι είναι λογιστής. Ο πατέρας μου ήταν λογιστής και ξέρω το φόρτο εργασίας, τη μεγάλη ευθύνη που έχουν με τις συμβουλές που δίνουν και στα χαρτιά που συμπληρώνουν.”

Για τον Βλαδίμηρο η σειρά έχει πολλά χρόνια ζωής ακόμα. “Είναι τόσο ευρεία η γκάμα των ζευγαριών που υπάρχουν γύρω μας... Χαίρομαι που φέτος εκπροσωπούνται άψογα η μικρότερη ηλικία αλλά κι εκείνοι που έχουν αποκτήσει μωράκι. Για μένα, όλα τα ζευγάρια της Μουρμούρας γνωρίζουν επιτυχία γιατί έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Είναι ερωτευμένα -ακόμα και η Βουλίτσα με τον Μηνά ή ο Ηλίας με τη Μαρίνα. Ο χρόνος δεν φθείρει τον έρωτα. Είναι ισορροπημένοι, γιατί ακόμη θέλουν κι αγαπούν ο ένας τον άλλον.”


“Και τη μουρμούρα δε πρέπει να τη φοβούνται τα ζευγάρια – αν δεν υπήρχε και αυτή, θα πλήτταμε. Το πιο επικίνδυνο είναι τα καταπιεσμένα συναισθήματα και οι κρυμμένες αλήθειες”, λέει ο ηθοποιός κλείνοντας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ