2017-01-05 01:33:50
Φωτογραφία για Διορισμός Διοικητή και Υποδιοικητών στον Ε.Φ.Κ.Α. - Ορισμός Προέδρου και μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο
Με την απόφαση Δ9/56379/14950/28.12.2016 πραγματοποιείται ο διορισμός του Διοικητή, των Υποδιοικητών, ο ορισμός Προέδρου και μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.).

Διορίζεται ως Διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.). ο Μπακαλέξης Αθανάσιος του Κων/νου, πτυχιούχος Α.Ε.Ι., με Α.Δ.Τ.: ................ Διορίζεται ο Τσακίρης Δημήτριος του Σταύρου με Α.Δ.Τ. ..................., Πτυχιούχος ΑΕΙ, ως Υποδιοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.).

Διορίζεται ο Σέμπος Λάμπρος του Ηλία με Α.Δ.Τ. ..................., Πτυχιούχος ΑΕΙ, ως Υποδιοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.).

Ορίζονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.). οι εξής:

- Μπακαλέξης Αθανάσιος του Κων/νου, Διοικητής του Ε.Φ.Κ.Α., ως Πρόεδρος.

- Τσακίρης Δημήτριος του Σταύρου με Α.Δ.Τ. ..................., Υποδιοικητής του Ε.Φ.Κ.Α., ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Φραγκισκάτο Γεράσιμο του Άγγελου με Α.Δ.Τ. ................. - Σέμπος Λάμπρος του Ηλία με Α.Δ.Τ. ..................., Υποδιοικητής του Ε.Φ.Κ.Α., ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Υπερήφανο Σταμάτιο του Δημητρίου με Α.Δ.Τ. ....................


- Δήμος Κουμπούρης του Ιωάννη με Α.Δ.Τ. ..................., εκπρόσωπος των συνταξιούχων, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Παντελή Τάτση του Ανδρέα με Α.Δ.Τ. ...................

- Ο Κλεισιώτης Θωμάς του Στέργιου, με Α.Δ.Τ. ..................., εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γαργάλη Κωνσταντίνο του Γεωργίου, με Α.Δ.Τ. ..................., ομοίως.

- Βασίλειος Κουλούρης του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ..................., προϊστάμενος Δ/νσης της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Σακελλαρίου Ευανθία του Νικολάου με Α.Δ.Τ. ..................., ομοίως.

- Φραγκιά Μαρία του Φρατζέσκου με Α.Δ.Τ. ..................., προϊσταμένη Δ/νσης του Υπουργείου Οικονομικών, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Κίτση Εριφύλη του Δημητρίου με Α.Δ.Τ. ..................., Προϊσταμένη Τμήματος, ομοίως.

- Μαυρόκωστα Ολυμπία του Ευαγγέλου με Α.Δ.Τ. ..................., ειδικός επιστήμονας, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Ρουσάκη Σπυρίδωνα του Αντωνίου, με Α.Δ.Τ. ...................

- Ο Κυριακόπουλος Γεώργιος του Άγγελου, με ΑΔΤ ..................., εκπρόσωπο των υπαλλήλων του Ταμείου, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Βογιατζή Πέτρο του Νικολάου με ΑΔΤ ..................., οι οποίοι προτάθηκαν από κοινού από την ΠΟΣΕ ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και την ΠΟΠΟΚΠ.

Η θητεία του Διοικητή, των Υποδιοικητών και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τετραετής.

Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/33008
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ