2017-01-05 11:08:45
Φωτογραφία για 27 ιντσών monitor VP2771 με SuperClear IPS panel
Η ViewSonic ανακοίνωσε ένα νέο monitor με την ονομασία VP2771 , που σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει εξαιρετική χρωματική ακρίβεια και ομοιομορφία για εφαρμογές όπου το χρώμα είναι κρίσιμης σημασίας. Το edge-to-edge πάνελ τύπου SuperClear IPS που διαθέτει ενσωματώνει χρωματική ακρίβεια επαγγελματικού επιπέδου. Πιο συγκεκριμένα, η νέα οθόνηVP2771 της ViewSonic είναι εργοστασιακά “καλιμπραρισμένο” για να προσφέρει Delta E≤2, που είναι μία τιμή για εξαιρετική χρωματική ακρίβεια sRGB, EBU, SMPTE-C, REC709 και DICOM-SIM. 

Η ομοιομορφία χρώματος σε όλη την επιφάνεια της οθόνης είναι κρίσιμης σημασίας χαρακτηριστικό για επαγγελματικές εφαρμογές. Η ενσωματωμένη λειτουργία χρωματικής ομοιομορφίας εξασφαλίζει σταθερό και ομοιόμορφο χρώμα ενώ ένα 14-bit 3D look-up table παράγει μία παλέτα 4,39 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων. Με χαρακτηριστικό χρωματικής ρύθμισης 6-axis, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν ξεχωριστά έξι βασικά χρώματα: red, green, blue, cyan, magenta και yellow. Η νέα ViewSonic VP2771 ενσωματώνει είσοδο USB3.1 Type-C, και επομένως είναι ένα από τα πρώτα monitors που κάνουν χρήση της τεχνολογίας (με αυτή τη τεχνολογία η VP2771 υποστηρίζει video, audio, power charging και data transfers μέσω μίας μοναδικής ενσύρματης λύσης). 


Άλλες επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν DisplayPort, mini-DisplayPort, HDMI και MHL2.0. Το πάνελ της 27άρας οθόνης VP2771 της ViewSonic υποστηρίζει ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels) καθώς και γωνίες θέασης 178° με χρόνο απόκρισης 5ms και λόγο αντίθεσης 1000:1. Η VP2771 επίσης διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό, ambient-light sensor, δυνατότητα KVM και Picture-By-Picture. Επίσης διαθέτει μία λειτουργία με την ονομασία dual-color engine, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να ‘έχει σε δυο διαφορετικές οθόνες μέσω του PBP διαφορετικά χρωματικά presets.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ