2017-01-08 05:27:12
Φωτογραφία για Λεπέν: Επιμένει σε επαναπροσδιορισμό των σχέσεων Γαλλίας - Ε.Ε.
Την άποψη ότι το Brexit δεν αποτελεί καταστροφή, όπως αυτό υποδεικνύουν τα θετικά στοιχεία για την πορεία της βρετανικής οικονομίας, εξέφρασε η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου και υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν.

«Το Brexit δεν ήταν τελικά καταστροφή. Τα μηνύματα από την οικονομία (σ.σ.: τη βρετανική) είναι θετικά», δήλωσε η κυρία Λεπέν σε συνάντησή της με δημοσιογράφους.

Υπενθυμίζεται ότι η επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου έχει δηλώσει ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας, τότε θα επαναδιαπραγματευθεί τις σχέσεις της χώρας της με την Ε.Ε. και θα θέσει την παραμονή ή όχι σε αυτή σε δημοψήφισμα, προκειμένου να αποφασίσουν οι Γάλλοι πολίτες για το μέλλον τους.

«Στόχος να ανακτήσουμε κυριαρχία σε τέσσερα σημεία: τον έλεγχο των συνόρων μας, της οικονομικής μας πολιτικής, των κεφαλαίων μας και της νομοθεσίας μας», υποστήριξε η κυρία Λεπέν, ενώ επανέλαβε ότι το καλύτερο για τη Γαλλία θα ήταν να εγκαταλείψει το ευρώ, να επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα το οποίο θα συνδέεται με το ευρώ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ