2017-01-10 22:33:10
Φωτογραφία για Απαράδεκτη συμπεριφορά των υπευθύνων του Δημοτικού κολυμβητηρίου Μεταμόρφωσης
Ξεπέρασε κάθε όριο η απαράδεκτη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά των διοικούντων του Δημοτικού κολυμβητηρίου Μεταμόρφωσης απέναντι στην πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης του ΑΝΟΜ και ο κόμπος έφτασε στο χτένι με το περιστατικό που συνέβη την Τρίτη (10/1) το απόγευμα.

Τα κορίτσια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, μαζί με τις προπονήτριές τους, μετέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο, που βρίσκεται στους εσωτερικούς χώρους της εγκατάστασης του κολυμβητηρίου, προκειμένου να εκτελέσουν το πρόγραμμα της εκγύμνασης στην καθορισμένη ώρα. Οι υπεύθυνοι, όμως, δεν επέτρεψαν την είσοδο στα μέλη της ομάδας και τις έδιωξαν κακήν κακώς με την ανεκδιήγητη δικαιολογία ότι στη συγκεκριμένη στιγμή βρισκόταν εκεί και γυμναζόταν κάποιοι ιδιώτες στο πλαίσιο προγράμματος που υποτίθεται ότι  είχε προωθήσει ο δήμος, εντελώς αδικαιολόγητα και με ανάρμοστο τρόπο.

Τα κορίτσια έχασαν την προπόνηση, καθώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ήταν αδύνατο να προπονηθούν και στην ανοιχτή πισίνα του κολυμβητηρίου (χιόνι και παγωνιά).


Μετά το αρχικό σοκ, τα Σκαθάρια μας ειδοποίησαν τη διοίκηση του ΑΝΟΜ και τους γονείς τους για την εξέλιξη και όλοι μαζί αποφάσισαν να μεταβούν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να προβούν σε σχετική καταγγελία. Εκεί τους ενημέρωσαν ότι για τέτοιο θέμα θα πρέπει να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα.

Το ζήτημα που δημιουργείται δεν είναι απλά απαράδεκτο, αλλά και εγκληματικό, σε βάρος αθλητριών που προετοιμάζονται για τα πανελλήνια πρωταθλήματα τα οποία ξεκινούν σε δύο εβδομάδες, αλλά και ασέβεια σε πρωταθλήτριες που μετέχουν στις Εθνικές ομάδες και διακρίνονται με τα ελληνικά χρώματα σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κι έρχεται φυσικά να προστεθεί στην γενικότερη εχθρική αντιμετώπιση της δημοτικής αρχής της Μεταμόρφωσης -που είναι ουσιαστικά η διοίκηση του κολυμβητηρίου- όσον αφορά την παραχώρηση του απαραίτητου χώρου στην πισίνα (αλλά και στη μουσική που είναι απαραίτητη για την προπόνησή τους). Τη στιγμή, μάλιστα, που ο σύλλογος είναι συνεπής στις οικονομικές και τις άλλες υποχρεώσεις του προς τον Δήμο και τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου.

Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στο διάστημα μεταξύ των απογευματινών και βραδινών ωρών 18.00 με 21.00, οπότε και παρουσιάζεται το φαινόμενο να συνωστίζονται πάνω από 100 παιδιά σε δύο μόλις διαδρομές. Καθώς, σε εκείνο το χρονικό διάστημα, προπονούνται οι μικροί αθλητές των ακαδημιών και των προαγωνιστικών τμημάτων κλασικής κολύμβησης του ΑΝΟΜ και παράλληλα προετοιμάζονται τα κορίτσια της πρωταθλήτριας ομάδας του συλλόγου μας στη συγχρονισμένη κολύμβηση, τα οποία αποτελούν το 70% των εθνικών μας συγκροτημάτων.

Για το λόγο αυτό, ο ΑΝΟΜ έχει αναζητήσει και έχει βρει χώρο προπόνησης στο κλειστό κολυμβητήριο – καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά, προκειμένου να γίνει σχετική αποσυμφόρηση, κάτι όμως που έχει ως συνέπεια να μετακινούνται σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων και να ταλαιπωρούνται κάποια από τα παιδιά του… Αλλά -το χειρότερο- ο Άγιος Κοσμάς έχει κλείσει τις πόρτες του από τις ημέρες των Χριστουγέννων. Γεγονός που μεγενθύνει το πρόβλημα σε απίστευτο βαθμό.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΝΟΜ απαιτούν να δοθεί οριστική λύση στο κορυφαίο αυτό ζήτημα και καταγγέλουν προς πάσα Αρχή τις απαράδεκτες συμπεριφορές ανθρώπων που δεν ξέρουν να εκτελούν σωστά τα καθήκοντά τους, απέναντι μάλιστα σε αθλητές που κάνουν περήφανη την Ελλάδα.

"Σκαθάρια"

Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ