2017-01-11 19:31:16
Φωτογραφία για Αγκαλιά με την πρόκριση ο ΠΑΟΚ
Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, τη συνεχή βροχή, και το λασπωμένο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε στο Αγρίνιο, επικράτησε με 0-2 του Παναιτωλικού και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρά το βαρύ (λόγω βροχής) τερέν, οι δυο ομάδες προσπάθησαν στο πρώτο διάστημα του αγώνα να παίξουν ποδόσφαιρο και υπήρχαν αρκετές επισκέψεις στις δυο περιοχές. Ο ΠΑΟΚ έχασε μόλις στο 1′ ένα τετ α τετ με τον Κουλούρη, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν 1-2 καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι παίκτες των δυο ομάδων προσπαθούσαν κυρίως να σηκώνουν την μπάλα για να έχουν πιο εύκολη κυκλοφορία και προσπαθούσαν να κερδίσουν τις πολλές προσωπικές μονομαχίες σε σημεία του αγωνιστικού χώρου όπου δημιουργούνταν λακούβες. Μετά το πρώτο 20λεπτο, όπου ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός, οι δυο ομάδες άρχισαν να παίζουν κάπως πιο συντρηρητικά, με τον ΠΑΟΚ πάντως να έχει τον πρώτο λόγο τόσο στις τελικές προσπάθειες (2-3), όσο στην κατοχή της μπάλας (44%-56%), αλλά και στα κόρνερ (0-8), κανένα από τα οποία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με το σκορ να μένει στο 0-0
. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Αθανασιάδη στη θέση του Κουλούρη. Η εικόνα του ματς δε θα μπορούσε αλλάξει ιδιαίτερα με τις δυο ομάδες να προσπαθούν, κυρίως με γεμίσματα, να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Ο Δικέφαλος έχασε δυο ευκαρίες με Σάχοφ στο 53′ και Μυστακίδη στο 57′, ενω στο 63′ πέρασε στο ματς και ο Κάτσε αντί του Πέλκα. Ο Αλβανός μέσος πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, χωρίς όμως αυτές να φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τελικά ήρθε το 77ο λεπτό, για να μετουσιώσει ο ΠΑΟΚ αυτήν την -ελαφρά έστω- υπεροχή του σε γκολ. Ο Λέοβατς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κίτσιου, που είχε πάρει θέση μέσα στην περιοχή, με προβολή έκανε το 0-1. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα στο 84′, όταν ο Μυστακίδης κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Αθανασιάδης και έκανε το 0-2 για τον ΠΑΟΚ, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ