2017-01-11 20:45:21
Φωτογραφία για Γιατί το Apple ID σας πρέπει να είναι ενεργό για το jailbreak στην συσκευή σας
Με αφορμή μια συζήτηση με ένα μέλος του blog αποφάσισα να αποσαφηνίσω το ρόλο ενός πιστοποιητικού ενεργού με το jailbreak και τα προβλήματα που ίσως σας δημιουργεί.  

Τα πρόσφατα εργαλεία για την δυνατότητα του jailbreak λειτουργούν σαν μια οποιαδήποτε εφαρμογή που έχετε όπως άλλες στην συσκευή σας και η αρχή έγινε με την ομάδα Pangu για το Apple TV πέρυσι.

Αυτό σημαίνει πως για να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή στο ios θα πρέπει να έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά από την Apple που αν είναι από το AppStore δεν χρειάζονται καθώς τα διασταυρώνει η εταιρία, αλλά αν είναι για μια ανεξάρτητη εφαρμογή θα πρέπει να δημιουργηθούν με την χρήση του ID σας και να είναι αποκλειστικά για τις δικές σας συσκευές μόνο.

Γιαυτό μεγάλη σημασία έχει το πιστοποιητικό που θα δημιουργήσετε με το CydiaImpactor να είναι ενεργό στην συσκευή που σας ενδιαφέρει και να πραγματοποιείτε με αυτό αγορές (άσχετα αν είναι δωρεάν η όχι).


Η Apple επιτρέπει στους προγραμματιστές την δημιουργία πιστοποιητικών για ένα χρόνο και όσοι κάνουν ελεύθερες δοκιμές εφαρμογών έχουν διάρκεια μια εβδομάδα.

Έτσι αν λήξει ένα πιστοποιητικό η δεν αντιστοιχεί στην συγκεκριμένη συσκευή η εφαρμογή καταρρέει και δεν λειτουργεί και φυσικά και το jailbreak σας αφού όπως είπαμε λειτουργεί σαν εφαρμογή.

Για να ανακεφαλαιώσουμε όσοι από εσάς δεν θέλετε για προσωπικούς σας λόγους να μην χρησιμοποιήσετε το κανονικό σας Apple ID φροντίστε αυτό που θα χρησιμοποίησε να είναι εξουσιοδοτημένο για την συσκευή iphone/ipad η αλλιώς αναγκαστικά να χρησιμοποιήσετε το κανονικό σας Apple ID που χρησιμοποιείτε στην συσκευή σας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ