2017-01-14 15:47:08
Φωτογραφία για Μια γυναίκα – θύμα απαγωγής μίλησε για τη φρίκη που βίωσε
Μία γυναίκα που ναρκώθηκε, απήχθη και κλειδώθηκε σε ένα υπόγειο μπουντρούμι για μία εβδομάδα περιέγραψε στην τηλεόραση το μαρτύριο που βίωσε. Το θύμα ναρκώθηκε από τον Martin Trenneborg, ο οποίος τη μετέφερε σε ένα ειδικό καταφύγιο στο Κρίστιανσταντ, στη νότια Σουηδία.

Στη συνέντευξή της, η γυναίκα αποκάλυψε πώς ξύπνησε και είδε «μια οροφή και έναν άντρα να κάθεται σε μια καρέκλα δίπλα μου, απλώς κοιτάζοντάς με». Περιέγραψε ακόμη στη σουηδική τηλεόραση πώς ο απαγωγέας της «ήθελε να κοιμηθούμε μαζί» γιατί «πάντα επιζητούσε τη σωματική επαφή».

Η Eriksson, που διανύει τη δεκαετία των 30, ανέφερε ακόμη ότι ξύπνησε με μια βελόνα στο μπράτσο της, την οποία και έβγαλε αμέσως μόλις συνειδητοποίησε τι ήταν.

Ο Trenneborg καταδικάστηκε πέρυσι σε 10ετή φυλάκιση για την απαγωγή που έλαβε χώρα το 2015. Το δικαστήριο είπε ότι ο δράστης σχεδίασε προσεκτικά την απαγωγή για μια μακρά περίοδο και υπέβαλε το θύμα σε σοβαρούς κινδύνους, ναρκώνοντάς την και κρατώντας τη φυλακισμένη σε ένα ειδικό καταφύγιο για σχεδόν μία εβδομάδα.

Ο 39χρονος γιατρός υποστήριξε πως έπασχε από ψυχική διαταραχή την περίοδο εκείνη. Πάντως, το δικαστήριο υποστήριξε ότι ήταν δύσκολο να αποδειχθεί ότι ο δράστης ανάγκασε το θύμα σε σεξουαλική επαφή. Ο Trenneborg απήγαγε το θύμα του μετά από συνάντησή τους που έγινε στο πλαίσιο ραντεβού στη Στοκχόλμη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ