2017-01-16 09:51:16
Φωτογραφία για Δύο γκολ στην προσαρμοσμένη σ' αυτόν άμυνα και ισοπαλία
Ο Αλέξανδρος Γούνας είχε πολύ καλή παρουσία σε ένα ακόμα παιχνίδι της Α1 Ανδρών στην Ιταλία με το σκουφάκι της Σαβόνα και συγκεκριμένα στην εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του 10-10 με την Κανοτιέρι Νάπολι για την 11η αγωνιστική.

Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός πέτυχε δύο γκολ, αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη και το προβάδισμα που είχε πάρει μέχρι λίγο πριν από το φινάλε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Κανοτιέρι είχε προσαρμόσει την άμυνά της πάνω στον Έλληνα άσο και πρώτο σκόρερ της Σαβόνα (κι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος), παίζοντάς τον σκληρό πρες με έναν και δύο -κάποιες φορές- αμυντικούς πάνω του.

Έτσι, δόθηκε μεν η ευκαιρία σε άλλους συμπαίκτες του να σκοράρουν (ο Νταμόντε πέτυχε 4 γκολ, ο Ραβίνα 2 και από 1 οι Μιλάκοβιτς και Μπιάνκο), αλλά οι πολλές αποβολές που δόθηκαν εις βάρος της Σαβόνα από τους διαιτητές την αποδυνάμωσαν στο τέλος, καθώς έχασε κάποια από τα βασικά ατού της και μαζί το προβάδισμα, παραχωρώντας την ισοπαλία. Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-3, 2-4, 0-1. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ