2017-01-16 14:00:09
Φωτογραφία για Προβληματισμός και περιστολή δαπανών στον Ολυμπιακό
Σύμφωνα με το sportdog.gr, υπάρχει προβληματισμός στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όχι για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά για το οικονομικό, σε συνδυασμό με την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Οι Πειραιώτες πρόσφατα ανακοίνωσαν τον ισολογισμό τους για την σεζόν 2015-16 και όπως προκύπτει από τα νούμερα, μπήκαν "μέσα" κατά 8,6 εκατ. ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο! Λογικό λοιπόν είναι να υπάρχει σκεπτικισμός στο Λιμάνι, καθώς η οικονομική κατάσταση στην χώρα συνολικά δεν είναι καλή, ενώ ουδείς ξέρει πότε και πώς θα «στρώσει».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επενδύσει πάρα πολλά χρήματα όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο και για αυτό τώρα εμφανίζεται προβληματισμένος με την «χασούρα» σε μία χρονική στιγμή, που τίποτα στην Ελλάδα δεν πάει καλά. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μάλιστα, φέρεται να έχει δώσει εντολή, ώστε να ληφθούν μέτρα άμεσα και να βρεθεί τρόπος, ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση
. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που δεν χρωστάνε σε κανέναν και πάντα φροντίζουν να είναι σωστοί και τυπικοί στους λογαριασμούς τους. Κάτι που ξέρουν από πρώτο χέρι και οι μάνατζερ που έχουν σε περίοπτη θέση την ομάδα του Πειραιά. Έτσι λοιπόν, προέκυψαν και οι πρώτες σκέψεις ενόψει του πλάνου που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ, σύμφωνα με το οποίο θα υπάρξει ένα μικρό «μάζεμα» στα έξοδα, ώστε να μην εμφανιστεί σοβαρότερο πρόβλημα στη συνέχεια. Στο Λιμάνι λοιπόν, θα προχωρήσουν σε περιστολή δαπανών – μπάτζετ και το κυριότερο, θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις λάθος επιλογές στις μεταγραφές. Αυτό που θέλουν να αποφύγουν, με λίγα λόγια, είναι «λάθη» τύπου Καρντόσο ή Πασιένσια, οι οποίοι κόστισαν, ειδικά ο πρώτος με το συμβόλαιο των 2 εκατ. ευρώ, αλλά δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα. Επίσης, στον Ολυμπιακό περιμένουν ότι η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι θα διορθωθεί με τις πωλήσεις παικτών, στη σωστή τιμή βεβαίως όπως έχουν αποδείξει μέχρι τώρα ότι ξέρουν να κάνουν, καθώς εκτιμάται πως είτε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είτε το καλοκαίρι, θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου μπόλικα εκατομμύρια από πιθανή αποχώρηση των πρώτων βιολιών τους, Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ