2017-01-17 13:18:46
Φωτογραφία για Δημοσκόπηση στη ΕΑΑΣ Τρικάλων για το νέο Δ.Σ
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 20  ΤΡΙΚΑΛΑ

Τηλ.:  2431029376-  FAX.:  2431029376

Ιστοσελίδα: eaastrikalon.blogspot.gr 

E-mail: [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΜΕΛΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

  

Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ, (πρακτικό υπ’ αρίθμ 47/19 Δεκ 16),  θα πραγματοποιηθεί πιλοτικά Δημοσκόπηση για την προτίμηση μελών Τοπικού Συμβουλίου, σε προαιρετική βάση για τα Παραρτήματα που επιθυμούν. Η Δημοσκόπηση θα πραγματοποιηθεί κατά το ίδιο χρόνο (ημερομηνία και ώρες) με τις εκλογές της ΕΑΑΣ στις 19 Φεβ. 2017, απ’ τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές, σε ξεχωριστή κάλπη (υποχρεωτικά) και παραβάν (δυνητικά), (ειδικά για την μυστική δημοσκόπηση). Η δημοσκόπηση θα είναι προαιρετική για τα μέλη των Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ που θα διενεργήσουν αυτή τη διαδικασία
. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα αποδοθούν απ’ τις εφορευτικές επιτροπές των παραρτημάτων, στην Κ.ΕΦ.Ε. της ΕΑΑΣ σε δεύτερο χρόνο μετά από τα αποτελέσματα για την ανάδειξη του ΔΣ της ΕΑΑΣ. Το αποτέλεσμα της πραγματοποιηθείσας δημοσκοπήσεως που θα αναδείξει την προτίμηση των Μελών για τους επιθυμούντες να συμμετέχουν στο  Τ.Σ. του παραρτήματος, θα τεθεί στη διάθεση του νέου ΔΣ της ΕΑΑΣ, που θα αναδειχθεί από τις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου 2017, ως βοήθημα για να ληφθεί υπόψη στην επιλογή των νέων μελών των ΤΣ των Παραρτημάτων σύμφωνα με το (α) σχετικό και ουδόλως θα δεσμεύει αυτό ως προς τη λήψη αποφάσεως.Οι υποψήφιοι για μέλη του ΤΣ Παραρτήματος θα πρέπει:

α)        Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα της Ε.Α.Α.Σ., να διαθέτουν Δελτίο Ταυτότητας της Ενώσεως και να είναι μόνιμοι κάτοικοι του αντίστοιχου Παραρτήματος.

β)        Να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην Γραμματεία του  Παραρτήματός μας (πρωινές ώρες),  μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2017. 

                                                                   Για το Τ.Σ Παραρτήματος

                                                               Υπλγός ε.α Στέφος Ευάγγελος

                                                                        Πρόεδρος
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ