2017-01-18 09:46:28
Φωτογραφία για Προσλήψεις 500 γιατρών (και) από την Ελλάδα στην Αγγλία
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας (NHS) είναι σε αναζήτηση εκατοντάδων γιατρών από χώρες όπως η Πολωνία, η Λιθουανία και η Ελλάδα με απολαβές που υπολογίζονται σε 90.000 λίρες ετησίως και γενναιόδωρα πακέτα μετεγκατάστασης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ελλείψειςπου έχουν δημιουργήσει σοβαρά θέματα στην εξυπηρέτηση του κοινού.

http://www.economy365.gr

Όπως αναφέρεται στο σάιτ telegraph.co.uk, το νέο σχέδιο του βρετανικού NHS προβλέπει ότι οι γιατροί πριν αρχίσουν να δουλεύουν στη Βρετανία θα κάνουν πρακτική 12 εβδομάδων στην Πολωνία η οποία θα πληρώνεται.

Το πρόγραμμα ένταξης θα παρέχει στους γιατρούς μαθήματα αγγλικής γλώσσας αλλά και πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του NHS.

Οι συγκεκριμένες προσλήψεις, που αναμένεται να φτάσουν τις 500, χαρακτηρίζονται ως μια προσπάθεια προσέλκυσης γιατρών πριν από τους περιορισμούς που θα μπορούσαν να προκύψουν από Brexit.

Οι πρώτοι γιατροί πρόκειται να αρχίσουν την κατάρτισή τους την επόμενη εβδομάδα και θα δουλέψουν στην Αγγλία από τον Απρίλιο, ενώ το επόμενο κύμα αναμένεται να αρχίσει την κατάρτισή του εντός τριών μηνών.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ