2017-01-18 20:03:29
Φωτογραφία για Τελείωσε η ΑΕΚ, τελείωσε και ο Μοράις
Διευρύνει το αρνητικό της σερί η ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα με μια ακόμα ήττα, αυτή τη φορά από τον Παναιτωλικό (3-2) στο Αγρίνιο. Στην… πισίνα του γηπέδου του Αγρινίου, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρκόφσκι στο 12’, ωστόσο η καλύτερη φετινή εμφάνιση της Ένωσης, ήταν ικανή να ανατρέψει αυτό το γρήγορο γκολ, μέσα σε δώδεκα λεπτά. Με σκόρερ τους Αλμέιδα (21’) και Γαλανόπουλο (33’) η ΑΕΚ έφερε τούμπα το παιχνίδι και πήγε με την ψυχολογία στα ύψη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ήταν σαν να μην βγήκε ποτέ στο γήπεδο. Με δύο γκολ του Μάκου, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-2, με το δεύτερο όμως και καθοριστικό τέρμα, να μην έπρεπε να κατακυρωθεί, καθώς ο αμυντικός των γηπεδούχων πήρε τη μπάλα εκτός της τελικής γραμμής. Σε μία φάση που πάντως έχουν ευθύνη (σε πρώτο χρόνο) Μπακάκης και Μπάρκας (τη σημαντικότερη). Φάση που έγινε πολύς λόγος ήταν και αυτή του 38’ όταν ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι, σε ανατροπή του Ρότσα από τον Μπάρκα, ωστόσο πριν συμβεί αυτό ο Μύγας είχε χτυπήσει με αγκωνιά τον Γαλανόπουλο και θα έπρεπε (το λιγότερο) να δεχθεί κίτρινη κάρτα και να σταματήσει το παιχνίδι
. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ πλέον έχει μπροστά της έναν τεράστιο γολγοθά, καθώς δεν είναι μόνο η αγωνιστική της ανάκαμψη, αλλά και η ψυχολογική. Ο Μοράις ανέλαβε τις ευθύνες του και ανακοίνωσε την παραίτηση του! «Είμαι υποχρεωμένος λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε να δηλώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Άυριο ίσως μιλήσω με τον πρόεδρο αλλά δεν θα βρίσκομαι στο αύριο της ομάδας. Οι καταστάσεις ήταν πολύ δύσκολες όλο αυτό το διάσημα όπως και σήμερα και δεν θα συνεχίσω στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ