2017-01-19 11:52:13
Φωτογραφία για Αβεβαιότητα για τον Κινέζο σωσία του Obama
 Ο Κινέζος Xiao Jiguo έγινε διάσημος στη χώρα του λόγω της ομοιότητας του με τον απερχόμενο αμερικανό πρόεδρο Obama και ίσως βρεθεί αντιμέτωπος με το πέρας ενός σημαντικού κεφαλαίου της ζωής του, δεδομένης της αλλαγής ηγεσίας στις ΗΠΑ.

Ο διάσημος Κινέζος σωσίας του Obama εργαζόταν παλαιοτέρα ως φρουρός ασφαλείας σε ένα εργοστάσιο στο Guangzhou, όταν συνειδητοποίησε τη στενή ομοιότητα του με ένα πορτρέτο του 44ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Μετά την παρότρυνση ενός συναδέλφου του, ξεκίνησε να επεξεργάζεται συστηματικά το σενάριο της προβολής αυτής της ομοιότητας του.

Τελικώς, το 2015 ο Xiao βρέθηκε να διαφημίζεται στα social media ως «ο πρώτος Κινέζος Ομπάμα», προσελκύοντας το ενδιαφέρον των ατζέντηδων και συμμετέχοντας αργότερα σε διαφημιστικά spots. Η φήμη του εκτοξεύθηκε όταν πρωταγωνίστησε σε ταινίες, ενώ, παράλληλα, προσκλήθηκε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, αποδίδοντας με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του.  

Τώρα πια, ίσως μία αβεβαιότητα συνοδεύει τα μελλοντικά σχέδια του Xiao, έχοντας, όμως, την επιθυμία να συνεχίσει την ηθοποιία, επιδιώκοντας, μάλιστα, περαιτέρω σπουδές πάνω σε αυτό το αντικείμενο.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ