2017-01-19 17:50:45
Φωτογραφία για Η Μαντώ μας συστήνει την 11χρονη κόρη της. Δες την να τραγουδά!
Είναι δυνατόν με μία μαμά που διαθέτει μία από τις πιο ωραίες φωνές που έχουν περάσει ποτέ από το Ελληνικό πεντάγραμμο να μη βγει και η κόρη με κλίση στη μουσική;

Η Μαντώ, που το τελευταίο διάστημα διευθύνει μία παιδική ακαδημία μουσικού θεάτρου, αποφάσισε να μας συστήσει τους μικρούς μαθητές της. Κι ανάμεσά τους είδαμε και την 11χρονη Μαρία, την κόρη της τραγουδίστριας που, όπως είπε στην εκπομπή Ελένη, ασχολείται από τα 3 της χρόνια με τη μουσική.

«Μου αρέσει να βλέπω την μαμά μου να τραγουδάει και να φωνάζω ότι είναι υπέροχη. Εγώ κάνω μουσική από τριών ετών, άκουγα την μαμά μου να τραγουδάει και ήθελα να το κάνω κι εγώ», είπε η κόρη της Μαντώς που έχει ακόμα έναν λόγο για να λατρεύει τη μουσική γιατί και η γιαγιά της είναι τραγουδίστρια της όπερας.

Με τη σειρά της η Μαντώ εξήγησε ότι τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της, εξηγώντας ότι η κόρη της είναι τόσο καλή μαθήτρια που πολλές φορές διορθώνει και τη μαμά της! Όσο για τον μεγαλύτερο γιο της, που είναι τώρα 13 χρόνων; Αυτός όπως μας εξήγησε ασχολείται περισσότερο με την τεχνολογία!
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ